ЛЕ: Диошдьор - Литекс - 1:2 FT (3:2 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Dexter 1993
- Контакти:
Re: ЛЕ: Диошдьор - Литекс - 24.07 | 21:30
Ако бяхте с друг мениджър може би щяхте да имате някакъв шанс.Тези унгарци ще имат много голяма подкрепа.Всякакви мисли за обрат за в кръга на мечтите даже мисля да сложа 3:1 или 2:0.Все пак дано да стане някакво чудо.
Как успяхте да си осерете мача така не знам..... Шанс винаги има, но всяко по-опасно положение трябва да влиза иначе..... Пожелавам си 1:3
- OrangePower
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Не виждам Литекс как ще вкара 3 гола..
Ако потръгне играта защо не. То стига да върнем двата гола, а после ще го мислим за трети ако ще и на дузпи. Ако ще отпадане дано поне ги бием за точките.
- OrangePower
- Контакти:
Brannik82 написа:Как успяхте да си осерете мача така не знам..... Шанс винаги има, но всяко по-опасно положение трябва да влиза иначе..... Пожелавам си 1:3
И аз това се чудя и тъкмо си виках че 0:0 е по-добре за нас че после един гол там и трябваше да връщат те два, но хоп една глупава грешка на защитника и стана 0:1. После нашите тръгнаха да връщат гола и се оголиха отзад при атаката и всичко се прецака.
Балъков се осра за пореден път, но поне остава надеждата, че ще вдигне състава и ще размажат коравите унгарци!
Но всичко зависи от Балъков и само от него! Желая му късмет!
Незнам обаче дали да не виня и орисията на оранжевите, че те просто никога няма да станат европейски фактор! Гришата явно все бърка точната формула за изграждане на отбора!
Но всичко зависи от Балъков и само от него! Желая му късмет!
Незнам обаче дали да не виня и орисията на оранжевите, че те просто никога няма да станат европейски фактор! Гришата явно все бърка точната формула за изграждане на отбора!

- OrangePower
- Контакти:
Е хайде сега европейски фактор все едно някой наш тим е такъв. Литекс са играли в групите на ЛЕ дори излязоха от тях.
С тоз бездарен черен алчо за треньор максимум 0-0 .
- slash1912
- Контакти:
Mного бързо разкриха Балъка.Очаквам,ако и в първенството тръгнете така да бъде първия изритан треньор в А група.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Като ми кажете колко пъти български отбор е отстранявал унгарски в ЕКТ и кога за последен път се е случило тогава пишете налудности.
slash1912 написа:Mного бързо разкриха Балъка.Очаквам,ако и в първенството тръгнете така да бъде първия изритан треньор в А група.
Той Балъков отдавна го разкриха, само се чудя на акъла на ГГ, че го взе за треньор. Щото може да е всякакъв, ама определено не е глупав и за чий .уй му трябваше да взима балъчето за тренер. Къде ли не се провали този човек, че и само разруха оставя след себе си.