ЛЕ: Литекс - Дьошдьор - 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: ЛЕ: Литекс - Дьошгьор - 17.07 | 20:45
Успех на Литекс!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- OrangePower
- Контакти:
siniq_fen написа:Без да претендирам, че съм наясно с отбора на унгарците, имам усещане, че са нещо подобно на Дебрецен. В този ред на мисли съм притеснен относно продължаването на Литекс, но ви желая успех. Изключително важно е да се постигне чиста победа в първата среща, било то и с 1:0.
Ами не са силен, но не са и слаб отбор.Те се класират в ЛЕ от едва 5-то място като 4-ят Видеотон не участват в турнирите по не знам каква причина. Шампион отново е Дебрецен като най-големият отбор в Унгария е Ференцварош, който се класира на 3-то място. Дебрецен става шампион с 62 точки, а Дьошгьор на 5-то с 47 точки.
- Балкански Орел
- Контакти:
Като гледам как са играли и пред колко публика не мисля, че са с нещо по-слаби от Литекс.Особено след първите им два мача срещу слабаците от Молдова.Доста лош жребий за такъв ранен етап и даже давам леко предимство на съперника на българския отбор.Дано все пак продължат.
[center]Levski & Lazio[/center]
- paceto
- Контакти:
Балкански Орел написа:Като гледам как са играли и пред колко публика не мисля, че са с нещо по-слаби от Литекс.Особено след първите им два мача срещу слабаците от Молдова.Доста лош жребий за такъв ранен етап и даже давам леко предимство на съперника на българския отбор.Дано все пак продължат.
Те не играят на домакинският си стадион, защото той няма лиценз. Мачовете ги играят на новият стадион на Дебрецен и мача с Литекс и той ще е там.
Стадиона е чисто нов и има изиграни едва 6 срещи на него като едната е на националният отбор на Унгария. Отворя врати едва на 1 май 2014 година и е доста добър стадион нека нашите се учат от унгарците как се прави стадион с приличен капацитет от 20, 000 души.
Щракни за голям размер.
[rimg]http://telesport.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2014/04/DEBRE20140403004-1024x682.jpg[/rimg] [rimg]http://portal.debrecen.hu/upload/stadi4.JPG[/rimg]
Ето разликата с преди и сега

https://en.wikipedia.org/wiki/Nagyerdei_Stadion
- Балкански Орел
- Контакти:
Благодаря за отговора !
Значи правилно ме навя чувсвто, че това не е случаен отбор, не е хубаво да срещаш отбори с такива верни фенове толкова рано.За съжаление нашите традиции да минаваме тези кръгове като на парад са загубени.
Значи правилно ме навя чувсвто, че това не е случаен отбор, не е хубаво да срещаш отбори с такива верни фенове толкова рано.За съжаление нашите традиции да минаваме тези кръгове като на парад са загубени.
[center]Levski & Lazio[/center]
- paceto
- Контакти:
То да кажем малко и лъже резултатите им от първите два мача, защото на съперника им вратарят беше пълен лебед както се казва. Предполагам, че в момента и двата отбора са равностойни от към качество, но отделните единици ще направят разликата. Литекс имат един много силно физически нападател в лицето на Джордан и ако се справят съотборниците му с хубави и извеждащи пасове както вчера нещата ще се получат. Гледайки снощният мач Литекс трябва да свалят топката на земята, защото с тези балонни центрирания няма как да се получи, а унгарците по принцип са снажни футболисти. Да кажем то вчера имаше такива центрирания, защото Верис бяха плътно прибрани и с пасове по земята беше адски трудно да се пробие.
Не е случаен отбор то се знае и ако не се лъжа е редовен участник в ЛЕ, но май силите му стигат до този кръг или до следващият.
ПП: М не в грешка съм за участията им.

Не е случаен отбор то се знае и ако не се лъжа е редовен участник в ЛЕ, но май силите му стигат до този кръг или до следващият.
ПП: М не в грешка съм за участията им.

Такъв отбор, Дьошгьор, в Унгария не съществува! Има отбор Диошдьор!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- sven_goran
- Контакти:
Тези ще са по-лесни и то молдовците...
3-0 първия и протоколен реванш
sven_goran написа:Тези ще са по-лесни и то молдовците...
С Дьошгьор или с Диошдьор?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":