Младшата на Литекс взе Купата на БФС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Лудата банда

Re: Младшата на Литекс взе Купата на БФС

Мнениеот Лудата банда » 30 апр 2014 20:37

OrangePower написа:
Лудата банда написа:
fire написа:Браво! Съвсем заслужена титла за най-добрата школа в България в момента!

Дали?

Скандален момент в края на мача. Табаков получи топката зад защитата на Литекс и навлезе в наказателното поле на оранжевите, след което бе покосен от защитник на "оранжевите", но главният съдия не отсъди 100 % дузпа за "канарчетата" и си навлече гнева на целия стадион в Търново.

Иначе честито. Нашите трябваше да си вкарат положенията.

Недей да съдиш за една школа като качество само заради един мач или едно положение. Колко е 100% тази дузпа само можем да гадаем след като няма видео материал по случаят. Лесно е да се напише ей така, че е дузпата е 100% и да го взимаме за чиста момента. От стадиона много често се заблуждаваме за конкретни ситуации и аз говоря от личен опит. Имало е моменти, където на стадиона виждам, че нещо е 100% и после като видя записа виждам, че съм в грешка. Това, което си извадил вероятно е от някой пловдивски сайт или от сайта на Ботев.

На мен видео не ми трябва. Видях я с очите си!

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 30 апр 2014 20:50

Аха викаш от стадиона всичко се вижда перфектно и никога не можеш да се излъжеш?

Лудата банда

Мнениеот Лудата банда » 30 апр 2014 21:13

Ти прочете ли какво написах в първото си мнение? Хайде пак прочети.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 апр 2014 21:37

Е браво - български отбор е победил! Българи - Юнаци!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 30 апр 2014 21:38

Agnostic front 1912 написа:
Raoul_Duke написа:
fire написа:Браво!

Тази новина осмисли живота на небългарите за месеци напред :lol:

Че сложил и за аватар Джеймса. :lol: Кой му е налял толкова мозък?! :lol:

Не виждам нещо, с което да съм обидил някого, че да се стигне до редица "отговори" на моя коментар...........?
Тези отговори и реакциите в тях могат да бъдат интерпретирани само по един начин............, а той е просто едно качество, което притежават злобните и жалки същества....!
Не видях някой да се е опитал да опровергае факта, че Литекс не от вчера имат най-добрата школа у нас и факта, че в момента "А" отбора им е пълен със собствени юноши и през последните години именно Литекс осъществи грандиозни трансфери, отново на играчи "собствено производство" (тъпо ще е да ги изреждам) е повече от красноречиво доказателство за твърдението ми!
Разбирам болката на тези....от загубилия отбор, но това не е повод да се нападаме за кой ли път с тъпи и банални постове!
Литекс, близо десетилетие развива сериозно школата си и резултатите са налице! Със сигурност и в Ботев предстоят тепърва хубавите неща, не само при мъжете...., но за това трябва време и търпение...! Злобата е само едно жалко качество, за фенове, които имат само радостни поводи!....Но......"цървула, трандафор не става"!

ПП: На младежа, който се "чуди" за Джеймса, само мога изразя дълбокото си съжаление! Каква е връзката в случая?
Джеймса стои на аватара ми от както съм в този форум, а той и групата му са в живота ми, редом до любимия ми Локомотив.........! Много жалка проява от твоя страна човече!

Лудата банда

Мнениеот Лудата банда » 30 апр 2014 22:24

Господин Хетфийлд ще ми говори за злоба и комплекси.

Пореден слаб и скучен мач от страна на жълтурите! Този път биха, но кой и за какво? Реално Черно-море можеха да бият с разлика, но неумението им пред гола и малшанса не им позволиха да вземат минимум точка от този мач игран пред срамно малко публика, особено тази на гостите, които нямат и грам повод да не пълнят сектора за гости на всеки мач извън Коматево! Срамна работа! Дано Мъри остане и през следващия сезон! С Лудогорец мача ви ще завърши наравно, но след нешната им победа над чорбата, може и да си почиват с вас! Купата е ваша и то от месеци преди финала, но тя няма да бъде спечелена заради Мъри и посредствената игра на отбора му имайки в предвид милионите за селекция и възможностите на Караибрахим!

Това познато ли ти е г-н Хетфийлд?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 май 2014 00:43

Честито
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Reckless

Мнениеот Reckless » 01 май 2014 03:56

Не бе, той човека е видял чиста дузпа и ние сме длъжни да му вярваме на "капацитета" !
Дайте да я видим тази дузпа, убедете ни, или спрете да циврите, като девственици ! То не може отбор на Литекс да победи и да няма ревльовци накрая "Аааа, ама той съдията..." Айде, кой от къде е ! Плачете колкото си искате !
Честито на Литекс !

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 01 май 2014 09:17

Тия от сателита много се превъзбудиха :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 01 май 2014 18:22

и си навлече гнева на целия стадион в Търново.[/quote]

Айде стига навсякъде викат против Литекс. Никъде подкрепа по трибуните :| Все се вика за против Литекс :evil:

Върни се в “Литекс”