26 кръг: Литекс - Лудогорец - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Лудогорец (А група, XXVI кръг) 9.3.2014 | 19:30
Според мен мача е 2-ка но може и Х да се окаже защото Лудогорец се пазят за Валенсия. 

Мача е безголов Х 

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
- Levskar_90
В тоя мач ще съм за турците. Бийте селяка Ганчев.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
tsonpen написа:Аз не мога да разбера защо си разваляме настроението с тези статии? Някой нещо писал, но това може да няма никаква връзка с предстоящия мач.
Аз настроението си не си развалям, толкова са се отплеснали, че вече PR започна да става лош, макар че лоша реклама няма.
Да точно така, написаното днес от тези сополи въобще няма нищо общо с мача.
Levskar_90 написа:В тоя мач ще съм за турците. Бийте селяка Ганчев.
Най-сетне разкри истинското си лице

По-добре селяк, отколкото турчин като теб, защото само турчин, може да подкрепи турчин, сладур си ти ефенди зная си те аз

Последна промяна от PFC Litex на 04 мар 2014 23:30, променено общо 1 път.

subzero написа:hijack1 написа:subzero написа:Всички помним престъпната първа титла на Недоразумението.
Всички тези статии,журналистчетата може да накарат Киро да им ги пъхне отзад.
За мача.....Не харесвам Литекс,но ги предпочитам пред Лудогорец. Дано победят. А ако е с гол от засада или измислена дузпа още по-добре.
Искаш или не, това недоразумение ще ви тероризира още бая време
Бая,бая....година-две. Аре три.
Знаейки нивото на българския футбол, дори утре да се закрие Лудогорец, съм сигурен, че рекордите от този сезон в Европа дълги години няма да бъдат подобрени и ще ви гъделичкат при всеки опит на друг отбор. Няма да се изличи и впечатлението, което остави отбора с толкова много победи, спечелена група и игра като равен с равен с европейските грандове. Така че войната вече сте я загубили и съм сигурен, че и на себе си вече не вярвате. Може да е имало нещо симпатично в тази анти позиция, но след последното развитие на събитията започва повече да прилича на диагноза, която силно увеличава нещастието ви.
[center]
[/center]

- Levskar_90
PFC Litex написа:tsonpen написа:Аз не мога да разбера защо си разваляме настроението с тези статии? Някой нещо писал, но това може да няма никаква връзка с предстоящия мач.
Аз настроението си не си развалям, толкова са се отплеснали, че вече PR започна да става лош, макар че лоша реклама няма.
Да точно така, написаното днес от тези сополи въобще няма нищо общо с мача.Levskar_90 написа:В тоя мач ще съм за турците. Бийте селяка Ганчев.
Най-сетне разкри истинското си лице
По-добре селяк, отколкото турчин като теб, защото само турчин, може да подкрепи турчин, сладур си ти ефенди зная си те аз
А Гришата като плащаше за PR му се радваше. Турци ама играят поне честно чат пат, за разлика от Гришата който няма спечелена титла, а купени! После в Европа се осирахте, та се спря последните 2 години. Лудогорец колкото и да не ги харесвам поне направиха добри мачове в Европа и заслужено пак ще станат шампиони.
Я, ЛитексО сменил добрия тон от едно време и станал заядлив дядо
Абе пич, ти едно време бая защитаваше тая подлога Зарков. Беше го обявил за чудесен журналист, и имахме един дълъг спор с теб по темата. Що стана?

Абе пич, ти едно време бая защитаваше тая подлога Зарков. Беше го обявил за чудесен журналист, и имахме един дълъг спор с теб по темата. Що стана?

- Levskar_90
tprodanov написа:Я, ЛитексО сменил добрия тон от едно време и станал заядлив дядо![]()
Остави го, днес от два профила плюе по журналистите, които не са вече на хранилка при любимото му отборче. Сега ще влезе и с BadBoy да поплюе

tprodanov написа:Я, ЛитексО сменил добрия тон от едно време и станал заядлив дядо![]()
Няма безгрешни хора, важно е човек да осъзнае грешката си и да не я повтаря.
Относно Зарков и Москов тези двамата когато се гонехме с вас (Левски) толкова яростно не са писали по адреса ви

Но за тях ми е през ***, но тоя Трифонов години яде хляб при нас и сега много му порасна работата, предполагам знаеш, че беше прес-аташе на Литекс дълги години, сега е такъв на Лудогорец.
Levskar_90, говори ми, говори.