Литекс пусна скандален видеоклип за съдийските тесли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс пусна скандален видеоклип за съдийските тесли
Не съм гледал мача, но и трите дузпи за Литекс са сто процентови. А при първата е и нарисуван червен картон, този съдя трябва да бъде изваден до живот!
Съдията им е виновен че целят вратаря, няколко пъти. Да си бяха вкарали положенията, имаха достатъчно, сега щяха да го играят тарикати.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Така се свири на Левски, свиквайте, това тимче без съдии не може да бие.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Taz написа:Не съм гледал мача, но и трите дузпи за Литекс са сто процентови. А при първата е и нарисуван червен картон, този съдя трябва да бъде изваден до живот!
Личи си, че не си гледал. Не бяха три, а шест. И четири червени картона трябваше.

Ама вие сериозно ли? Кажете ми, че това е правено от дете, да се успокоя! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
В клипа има ли ги многото свирени несъществуващи фаулове за Литекс ? Има ли ги многото несвирени чисти фаулове за Левски ? Има ли го отменения редовен гол на Левски ? Има ли го нередовния гол на Литекс ? Има ли го неотсъдения червен картон за играч на Литекс ?
Продължавай да си съчиняваш, белким изкараш, че не ви подпряха брутално.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Eminem написа:В клипа има ли ги многото свирени несъществуващи фаулове за Литекс ? Има ли ги многото несвирени чисти фаулове за Левски ? Има ли го отменения редовен гол на Левски ? Има ли го нередовния гол на Литекс ? Има ли го неотсъдения червен картон за играч на Литекс ?
Е има го този незачетен гол на Йовов, как да го няма? Защо така ги виниш хората за щяло и нещяло

CHELSEA
1982 написа:Продължавай да си съчиняваш, белким изкараш, че не ви подпряха брутално.
Да те подпрат теб нежно. Поне една спорна ситуация не е свирена в полза на Ловеч? Любопитно ми е просто.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
2 чисти дузпи не им дадоха, първата със задължителен червен картон, вие си изсмуквате от пръстите някакви глупави фаулчета из различни точки на терена. То е смешно просто. Дреболиите срещу Литекс не ги и споменавам дори, говоря само за решителни за изхода на мача тесли в полза на отбора на всички власти.
Последна промяна от 1982 на 21 апр 2013 00:39, променено общо 1 път.