Защо да е труден мача? Какво му е трудното? Нека се мъчат тези на, които им плащат. Ние пък защо да се трудим?
Аз съм решил за себе си. Мача ще го гледам от капаните на плажа. Резултата е ясен 5-6 бири и 5-6 порции цаци за 90 минути. Не знам дали ще имам добра видимост към терена, но към морето със сигурност...Пак ви казвам - не си губете времето с нашите и вашите ритнитопковци. Пролетта най-после дойде и при нас-мирише на море, цаца, бира...И не забравяйте за Карфур - има стоки на обидно ниски цени. Оня ден си купих много бира с много чипс и не успях да докарам цената на билетче за входа на стадион Лазур. Я заебете мача. Ако имате организиран транспорт далаверата ще ви е пълна. За да не обидите Гришата - идете на стадиона, вържете оранжевите шалчета и бегом към капаните. Аз ще съм там със синьо - бяло шалче на врата с нарисувана акула на него, но ще ям цаца да знаете.Чакам ви и лек път. КАТ дебне от Карнобат до Бургас - леко с педалите.
Черноморец - Литекс (А група-XXI кръг) 12 април 2009 - 19:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Литекс (А група-XXI кръг) 12 април 2009 - 19:30
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- paceto
- Контакти:
ntodorov написа:Напред, наред, ама не ви е актуална емблемата на Черноморец. Между тази котва вече са образите на Балъков, Бобич и Елбер. Елате в Бургас. Носете си бански. Времето ще е хубаво. Направете си един плаж, вижте флората, обиколете в МОЛ Карфур ( единствен в България). Напазарете си банани по 90 ст, портокали по 87 ст, кисело мляко по 0,15 лв, кашкавал по 4,00 лв, захар по 0,90 ст. кг. и много други. Напълнете си колите и бегом към Ловеч. Кво ви трябва да гледате нашите и вашите утрепки. Използвайте и елате в Бургас, ама за ваша далавера. Заебете другото.
Вземи да се пробваш в някоя туристическа агенция - има хляб в тебе.
Труден мач за Литекс.
За резултат не смея да се нагърбвам, защото го виждам Х2
Нц. Не ща в туристическа агенция. Вадя си хляба на друго по-добро място. Паце и ти ли се нагърбваш с прогнози? Недей бе човек. Впрочем люляците цъфтят ли в Ловеч? Много харесвам този град през пролетта. Другия сезон ще дойда с нашите "акули" във вашия град. Паце, ти прочете ли по-горния ми пост. Не искам да се повтарям. Мача ще е труден за някой. На теб и мен какво ни пука. Ела на капаните в Бургас, направи си кефа. Цацата е прясна, бирата студена, морето се пени...другото е жив ташак. Гарантирам ти, че резултата ще го разбереш след мача.
ПС: Резултата съм го договорил. На ушенце: Ив.Попов ще пропуска, но нашите ще го изтърват виртуозно и до 30' Литекс трябва да поведе в резултата. След почивката нещата ще си дойдат на мястото - Ники Кръстев ще бъде изгонен, а вашия Том ще има на разположение цялото време на света да вкара за крайното 0:2...
ПС: Резултата съм го договорил. На ушенце: Ив.Попов ще пропуска, но нашите ще го изтърват виртуозно и до 30' Литекс трябва да поведе в резултата. След почивката нещата ще си дойдат на мястото - Ники Кръстев ще бъде изгонен, а вашия Том ще има на разположение цялото време на света да вкара за крайното 0:2...
Хехехехе, е такива майтапчийски теми са супер, за първи път виждам фен на друг отбор да е такъв пич, няма заяжданици, няма величаене на собствения отбор!
Бургас е страхотен град, близо и до Созопол, и до Несебър, да не говорим пък за Каваци, имат страхотен стадион Лазур и яки мадами, това лято с приятели пак сме там
Правилно , че ще спечелим тези, които си правим сами кефа за нас си, примерно отива се на мач, гледа се първото полувреме, резултат 0:0 с много красива игра и на двата отбора, после се отива в някое крайбрежно капанче, цаца, бира , цаца, бира, бира ,бира... слушаме гонга и вълните...гледаме готините бургазлийки и ...ако (случайно) някой бие...си поръчваме още една бира за здраве на победителите 

Zieg - ти си човека. Схвана ми идеите. Ами що да се драпаме за разни палячовци с топка в крака. Живота си тече. Защо да се нервиме на стадиона. И какво против Литекс да имам? Виж в една тема Левскарите не ме харесаха много, но тогава само им вметнах, че причина да загубят от БАТЕ бяха комарите отвяти от последния августовски бриз. Те не ми повярваха и ме анатемосаха набързо... А темата им беше с въпрос от рода: Защо Левски загуби от БАТЕ...ами кво да им обясниш след, като само те не разбраха защо Левски падна. Майтапа на страна. Радвам се за Литекс и нямам нищо против да си вземете три точки в Лазур, защото Балъков от догодина ще изгражда отбор за Шампионска лига ( да не вярваш )
А аз най-отговорно и сериозно ви казвам: Ако идвате в Бургас не си губете времето с мача. Така и така резултата ще се разбере. Напазарете си в Карфур и ще си избиете пътните, цаците, бирите и тем подобни.

-
- Контакти:
Няма да имам възможност да отида на мача,но мача си е 1:3 за Литекс
САМО ЛИТЕКС

Eгаси уникалния пропуск на Том
, Йовов може само да му завижда, иначе положението беше уникално красиво.

тъкмо това пишех:)Йовов ряпа да хапва:0
Еми съжалявам момчета, ама Балъков ви надигра тотално второто полувреме, надявам се с Ивелин Попов всичко да е наред.
вии хубаво дойдахте до бургас ама след 3-1 бих ви предложил само разходка до солниците