Георги Миланов с исторически приз за Футболист на годината
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Миланов с исторически приз за Футболист на годината
С две думи... НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
snakebite написа:Да му е честита наградата, може би е заслужена ..
Чудя се защо няма футболист спечелил требъл в тройката ???
Какво значи може би е заслужена?Напълно заслужена си е наградата и нямаше да е честно някой друг да е вземе.
То не може да се купува всички както при вас и може би заради това сега те е яд, че Домус бей не си е купил и някой приз за края на годината.
Както казаха при вас никой с нищо не се отличи и станахте първи заради слабата игра на ЦСКА, Левски и Литекс и нищо повече.То при вас е пълно с чужденци кой искаш да стане футболист на годината няма просто кой да се мери с Гошо от вашите футболистчета.
JimBeam написа:[
То не може да се купува всички както при вас и може би заради това сега те е яд, че Домус бей не си е купил и някой приз за края на годината.
Предполагам Домусчиев го боли един анатомичен орган за тая анкета, а аз казвам мнението от позицията си на фен !
Капиш ?
- bilyaletdinov
- Контакти:
snakebite написа:Да му е честита наградата, може би е заслужена ..
Чудя се защо няма футболист спечелил требъл в тройката ???
Защото другите двама носят на гърба си националния отбор

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- batmanlevski
- Контакти:
?!?! за първи път чувам за този футболист ,дори се изненадах ,че играел в А група. странно кой и как ги избира тези " най-добри " футболисти ,но реално Иван Цветков си е най-добрия БГ футболист и всички други в сравнение с него бяха пълна пародия !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Лично за мен все още е недоказал се футболист...Когато излезе извън граница и започне да вкарва голове в силно и конкурентно първенство и да бъде лидер,тогава ще го призная
Иначе примерите за добри футболисти,но посредствено представяне на Запад са много-като почнеш от Дембеле и Ней,та стигнеш до Гонзо и Манчев
Така че

Така че

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Много ясно, че на тая възраст още има да се доказва. Ама няма спор, че беше най-добрият през годината и наградата му е напълно заслужена!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
Еми да му е честито и да продължава да се труди ! Жив и здрав !
Честито на момчето заслужава го,дано да излезе по-рано навънка и в някой голям отбор,хванах накрая награждаването да питам една работа,направи ми впечатление че Перуката и Стоичков не си подадоха ръце накрая при награждаването,и стояха на дистанция един от друг,бъркам ли се или така беше
HASTA DE LA VICTORIA
Но това не е гаранция,че като му вдигнат цената с тази награда,ще иде в добър отбор на запад от Ловеч,а ако все пак иде,дали ще се пребори за титулярно място.