Литекс - Черно море - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Goshky
Контакти:

Re: Литекс-Черно море

Мнениеот Goshky » 11 апр 2010 23:48

да бе литекс що стадиона е празен :?: за деситилетие в челото на елита поне наполовина трябва да е пълен стадиона ви колкото и малък да е :?: честито иначе :!:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 апр 2010 23:54

Защо ми триете мненията :?: Пак ли се връщаме към желязната завеса а :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 апр 2010 23:57

TristaNNN написа:Защо ми триете мненията :?: Пак ли се връщаме към желязната завеса а :?:

Ами ако си достатъчно интелигентен ще се сетиш! Има си точка от правилата, където е написано, че трябва правилно да се изписват имената на отборите! А, и тука в тази тема се пише за футболен мач, не за борба......

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 апр 2010 23:59

За неделя в този късен час на мача и за град като Ловеч да има едно 2 000 души си е направо чудесно, но видяхте вчера на Герена и при това събота и мача е в София колко фена имаше, а за сектор Б няма да говоря :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 апр 2010 00:06

kartago написа:
TristaNNN написа:Защо ми триете мненията :?: Пак ли се връщаме към желязната завеса а :?:

Ами ако си достатъчно интелигентен ще се сетиш! Има си точка от правилата, където е написано, че трябва правилно да се изписват имената на отборите! А, и тука в тази тема се пише за футболен мач, не за борба......[/quote

Добре, съжелявам момчета, просто така наричам този отбор :? Емоционален човек съм, :roll:
Бъдете здрави - не ми се влиза в полемики със вас........... :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 апр 2010 00:27

Опссс, за правописните грешки, да не почнат сега да ме хапят филолози разни, в бързината сбърках граматиката:

съжелявам = съжалявам; със вас = с вас

И сега ми се иска да запитам: Господа, само аз ли не изписвам имената на отборите както трябва :lol: :lol:
Иначе честито на Литекс, честито че показаха на Черно море къде им е мястото... :P
[offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 апр 2010 00:41

TristaNNN написа:Опссс, за правописните грешки, да не почнат сега да ме хапят филолози разни, в бързината сбърках граматиката:

съжелявам = съжалявам; със вас = с вас

И сега ми се иска да запитам: Господа, само аз ли не изписвам имената на отборите както трябва :lol: :lol:
Иначе честито на Литекс, честито че показаха на Черно море къде им е мястото... :P

Сигурно не само ти, но и другите също ги трием, не трябва да се обиждат хората все пак, нали?! ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2010 01:03

Ба'ххх мааа'му ние сме били вкарали доста добри голове, на стадиона не изглеждаха чак толкова яки като по тв.
Изображение

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 12 апр 2010 15:02

Стига сте говорили глупости... Кой го е грижа колко ходят на стадиона? Я си вижте стадионите в София. На домакинските мачовете на Левски и ЦСКА ходят не повече от 1500 - 2000 човека. Да не говорим на стадионите на Славия и Локо Сф, където и 500 са много... Хайде всеки да си гледа в собствената паница и да не се меси в работите на другите.

Иначе снощи се получи доста добър, от страна на Литекс мач, с много положения и обичайната добра форма на домакините. Жалко, че Черно море не успяха да се противопоставят и да стане наистина завързан мач. Очаквах повече от Черно море и поне да има някаква интрига, както имаше в мачовете в предните сезони. Отново без положение пред вратата на Литекс. Това говори добре за защитата. Но напоследък това е характерно - Черно море, Миньор, Монтана, Левски не създават положения пред вратата на Литекс.

Сега започва трудна серия и още тази седмица ще се изясни ситуацията около титлата. При две поредни победи над Славия и Локо Сф шампионата свършва, при равенства или загуби през седмицата ще се държи интригата докрай.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 12 апр 2010 18:26

Честито на всички феновете на Литекс!Направихме си мача лесен още от самото начало.
Дано победим и Славия в сряда

Върни се в “Литекс”