Ицо отказал на Зенит заради Гриша Ганчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

boko80
Контакти:

Re: Ицо отказал на Зенит заради Гриша Ганчев

Мнениеот boko80 » 01 окт 2013 16:54

Син до гроб_ написа:
boabbb написа:
Bombardier написа:
futbolqga написа:
Drunken_Master написа:Навсякъде по света уважават Камата,само в България феновете на "отбора на народа",не го понасят.Причината е,че бил кюрд...Ама както каза самият той..."Нали много писаха по плакати...останаха си само с тях!"

Искаш да кажеш, че ние, българите, трябва да уважаваме този, който се отрече от родината си?! Ако не си спомняш пиши ми - ще ти дам предостатъчно линкове, към негови изказвания по адрес на България.

Вие българите го отвратихте с охулването по всяка една медия, ние останалите Българи продължаваме да го обичаме. Вие българите така подкарахте и Пенев при неволният автогол на евро 96, ние Българите винаги сме го обичали, не само за паса към Коща...Мога още много доводи да ти дам за малките и Големите Българи, но си много малък и с ограничен капацитет за да ме разбереш..българин, пфф

Мани ги лескарите. Сега видях много добро мнение на друго място. Те охулват всички и затова нямат звезди - само полумесеци като стадиона :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Как само имате наглостта да говорите за стадиони и полумесеци?! Май месец като стане сектор А ще гледаш с изцъклен, злобен и влажен поглед, също като анимационния герой на профила ти!

Само че парите свършиха и може и без сектор да останете. Единственото ви спасение Борат да ипотекира клубът в някоя банкя за да вземе някой заем.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 01 окт 2013 17:29

Драги ми червени приятели. Тъй като за вас всяка критика срещу ваш бивш състезател е плод на "говеждата завист", хайде кажете ми тук кой е крив и кой е прав:
Христо Стоичков: "И някакъв, където беше писал за Димитър Пенев... Е, какъв е Димитър Пенев – един от всичките треньори. Това е Димитър Пенев. Един от многото, които съм имал. С тази разлика, че покрай нас стана треньор."

Стоичков ли е прост, Пенев ли е некадърен или може би интервюто е манипулирано от говеждия заговор за световна доминация?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 01 окт 2013 20:00

futbolqga написа:Драги ми червени приятели. Тъй като за вас всяка критика срещу ваш бивш състезател е плод на "говеждата завист", хайде кажете ми тук кой е крив и кой е прав:
Христо Стоичков: "И някакъв, където беше писал за Димитър Пенев... Е, какъв е Димитър Пенев – един от всичките треньори. Това е Димитър Пенев. Един от многото, които съм имал. С тази разлика, че покрай нас стана треньор."

Стоичков ли е прост, Пенев ли е некадърен или може би интервюто е манипулирано от говеждия заговор за световна доминация?

А Жоро Соколов не на*ра ли и Гунди ? Даже книга написа...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 01 окт 2013 21:11

Drunken_Master написа:
futbolqga написа:Драги ми червени приятели. Тъй като за вас всяка критика срещу ваш бивш състезател е плод на "говеждата завист", хайде кажете ми тук кой е крив и кой е прав:

А Жоро Соколов не на*ра ли и Гунди ? Даже книга написа...

Точно за това ви призовавам да правите разграничение между футболни умения и интелектуален потенциал. При Стоичков второто е на критично ниско ниво, като това мое мнение няма нещо общо с фенските ми пристрастия, макар че повечето от вас не могат да го приемат...

Върни се в “Литекс”