Литекс подписа със Станислав Генчев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Литекс подписа със Станислав Генчев!!!

Мнениеот doktora25 » 01 авг 2013 14:14

Parmalat написа:
doktora25 написа:Успех на Генчев в новия си отбор, един от футболистите, които много уважавам, успех и на Литекс.

Наско, Батков и сие, вие сте за разстрел бе! Кой от наште в центъра е по-добър от Генчев?!! Къде бляхте и защо в момента не е играч на Левски?!! :evil: :evil: :evil:

Генчев е дал дума,че ако не си намери отбор в чужбина ще играе само за Литекс в България.

Не знам, но нали бе много близо до подписване с ЦСКА или поне така се пишеше? Някой от Левски говорил ли е с него изобщо? Ама не, ние си имаме Велев, имаме си Бру, Димов, Пелето, Марадона. И за рекламни лица на цифровизацията не стават! :evil:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 01 авг 2013 15:13

Генчев е добър футболист и Литекс направиха правилния избор! Успех на Литекс!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 01 авг 2013 16:06

doktora25 написа:
Parmalat написа:
doktora25 написа:Успех на Генчев в новия си отбор, един от футболистите, които много уважавам, успех и на Литекс.

Наско, Батков и сие, вие сте за разстрел бе! Кой от наште в центъра е по-добър от Генчев?!! Къде бляхте и защо в момента не е играч на Левски?!! :evil: :evil: :evil:

Генчев е дал дума,че ако не си намери отбор в чужбина ще играе само за Литекс в България.

Не знам, но нали бе много близо до подписване с ЦСКА или поне така се пишеше? Някой от Левски говорил ли е с него изобщо? Ама не, ние си имаме Велев, имаме си Бру, Димов, Пелето, Марадона. И за рекламни лица на цифровизацията не стават! :evil:

Дал бил дума - само за Литекс, Лудогорец и още не знам кой си. Ако правиш така - само 1 отбор и това е, тоя и във Велбъжд е играл, и в Левски, мисля. Бру си е класа, бе, все пак мяза на Кевин Принс Боатенг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Литекс”