1 кръг: Литекс - Нефтохимик - 4:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: 1 кръг: Литекс - Нефтохимик - 21.07 /21:00/

Мнениеот Reckless » 23 юли 2013 02:58

shotgun blues написа:Защо да ходя на стадиона ? Защото на теб ти се иска и това е истинският фен ?Аз не съм виновен ,че на стадиона има 200 фенове на ЛИТЕКС ,на откриването на шампионата 8-) Никой не ходи,защо аз да ходя 8-) С мен или без мен - 200 човека ,които само стоят и не се чуват да подкрепят отбора ;)

Значи ти на стадиона няма да отидеш и да подкрепяш отбора а в същото време критикуваш тези, които са на стадиона !!!
Ти професионален идиот ли си, или само така си изглеждаш !?
Абсолютно никакво основание нямаш да критикуваш който и да било, търтей вечно недоволен такъв ! И спри с "професионалните" си и "компетентни" мнения, че нищо друго не правиш, освен да дразниш, амебо !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: 1 кръг: Литекс - Нефтохимик - 4:1 FT

Мнениеот shotgun blues » 23 юли 2013 12:46

Той (PFK Litex)мене критикува и аз му отговорям ;) Аз нищо не му казвам,като иска да си ходи на мачове ,каквото иска да прави,той e този който все ме напада 8-)
Като искам ще ходя,като не искам няма ,като искам ще си пиша у форума,като не искам няма ...няма някой да ми казва какво да правя или как да си използвам интернета 8-) 8-)
Предпочитам да гледам мача по ТВ,след това да гледам Реал Мадрид,националите по волейбол - проблем ?Предпочитам да гледам Литекс по ТВ,после да гледам истински футбол от Англия или Испания проблем ? Предпочитам да гледам истински футбол ,отколкото да стоя с 200 човека и да люпя семки,гледайки как ВАНЖЕР се спъва в топката - проблем ?
Кой ходи на футбол в България ? ЦСКА и Левски по 2/3 хиляди средно на мач през сезона ,Черноморец като им спряха безплатният вход 200 човека ходят,Славия и Локо СФ 100 човека ,Любимец с дебют в А група срещу шампион 300 човека .....преди тези квалификации,на националният отбор имаше по 500 човека и антирекорд след антирекорд ... 8-) Никой не ходи на футбол в България ФАКТ 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Reckless

Re: 1 кръг: Литекс - Нефтохимик - 4:1 FT

Мнениеот Reckless » 25 юли 2013 01:30

В такъв случай нямаш моралното право да критикуваш и да ръсиш простотии една след друга.
Защо се изявяваш, като футболен специалист, след като много добре знаеш, че не си. Ти не си дори и футболен фен, на какъв се правиш ?
Поне в собствените си очи не си ли смешен ? Крива ти е самооценката ли ?

Върни се в “Литекс”