plamak написа:Доколкото знам братята Миланови са национали и ако нямат психика какво правят там. Да отидат да играят в Монтана например. Гьотце на колко години е, че цената му е над 30 мил.евро. Били детцки отбор, а като ги гледам какви балтии вадят ум да ти зайде. Айде стига Стоичковите глупости. На Браников от Локо му дали червен картон защото влезе на 16 годишният Вутов директно с бутоните напред да му счупи крака и всички изреваха, че съдията бил подпрял Левски. Значи срещу Вутов може да се играе на принципа счупи му крака, а тези от Ловеч които са му батковци, тях трябва с перо да ги галиш. Айде бъдете малко по-реалисти, а не като Стоичков. Той е чупил крак на младо момче в САЩ, а сега се прави на ...... Преди време се отказа от България и като видя, че по света не приемат простотиите му взе, че се върна и започна акъл да дава, но така е когато на необразован човек му дават докторска титла. Той е прав да се гаври с всички, защото му се навеждат. Защо Стоичков толкова силно мрази Левски и Бербатов, защото единствено от Левскарите не е признат за най-велик и не може да приеме, че Бербатов е по успял футболист от него. Защо Левскарите не мразят Бербатов, защото момчето си играе играта и не говори глупости за другите, като Стоичков.
Толкова глупости на едно място не бях чел скоро ! Значи, наричаш Стоичков необразован и в същото време пишеш ДЕТЦКИ отбор, от което следва, че ти си неграмотен и необразован, но квалифицираш някой друг, като такъв. Не ти ли е неудобно малко !? Докторска титла му е дадена за принос към футбола в световен мащаб, както и в България. Това ли му оспорваш ? Ти му оспорваш успехите ли !? Как така си измисли, че Бербатов и Стоичков се мразят, след като във фейсбук, точно Бербатов е сложил своя снимка със Стоичков и е написал коментар към нея "С най-великия", снимка на която са заедно. Кой си ти, че да приписваш отношения на Стоичков, към трето лице ! Точно заради такива, като теб, никакво уважение към "Левски", ама никакво ! 80% от феновете на "Левски" са точно такива, като теб.
Изобщо ми е под достойнството да ти пиша, каквото и да е, но тук не се търпи от такива, като теб !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theaterЕто линк към снимката във фейсбук, да видиш как Бербтов мрази Стоичков и обратно. То се вижда !