Гриша Ганчев е опитал да купи Стяуа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е опитал да купи Стяуа

Мнениеот C2H5OH » 23 яну 2013 23:25

КНДР написа:Ганчев е един от най-големите мошеници сред капиталистите, най-малкото заслужава доживотен затвор.

Дава пари за спорта, а ти, какво правиш освен да хейтваш!

Reckless

Мнениеот Reckless » 24 яну 2013 02:39

Ганчев е велик Човек. Кой съвременен българин е дал повече за България от него ? 50 милиона вкарва в хазната всяка година. Кой вкарва толкова освен него ?
Батков ли, Тиатан ли ТИМ ли, или Венци Стефанов ??? Що не си гледате вашата паничка бе !?
Кой българин е направил досега завод за автомобили и е отворил хиляди работни места за българи ?
Аз съм съгласен всеки в България да открадне, или да му дадат 10 милиона и той така да се развие, че да си позволи да вкарва в държавата под формата на данъци 50 милиона всяка година, къде, в България !
Някой от плюещите го построил ли е досега поне къщичка за птиченца ?

Ах мед Ах мед

Мнениеот Ах мед Ах мед » 14 мар 2013 19:41

Reckless написа:Ганчев е велик Човек. Кой съвременен българин е дал повече за България от него ? 50 милиона вкарва в хазната всяка година. Кой вкарва толкова освен него ?
Батков ли, Тиатан ли ТИМ ли, или Венци Стефанов ??? Що не си гледате вашата паничка бе !?
Кой българин е направил досега завод за автомобили и е отворил хиляди работни места за българи ?
Аз съм съгласен всеки в България да открадне, или да му дадат 10 милиона и той така да се развие, че да си позволи да вкарва в държавата под формата на данъци 50 милиона всяка година, къде, в България !

Па дай ми 5 и че те позлатим!
Кой българин вкарва захар незаконно?
Я че вкарвам 60 мильона . :!:
Че отворим завод за камьони !
Че построим и къщичка за теб, пиленце. :mrgreen:

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 15 мар 2013 10:32

И че лапнеш бахура накрая. :)
Ганчев и всички от обкъръжението му ги оневиниха, а далаверата е на Милко Талев и неговия племенник ама то трябва и да се чете не само да се хейтва мечо. :lol:

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 мар 2013 04:20

Ах мед Ах мед написа:
Reckless написа:Ганчев е велик Човек. Кой съвременен българин е дал повече за България от него ? 50 милиона вкарва в хазната всяка година. Кой вкарва толкова освен него ?

Па дай ми 5 и че те позлатим!
Кой българин вкарва захар незаконно?
Я че вкарвам 60 мильона . :!:
Че отворим завод за камьони !
Че построим и къщичка за теб, пиленце. :mrgreen:

Забрави да споменеш и за мармота дето го завива в станиол !

Върни се в “Литекс”