КНДР написа:Ганчев е един от най-големите мошеници сред капиталистите, най-малкото заслужава доживотен затвор.
Дава пари за спорта, а ти, какво правиш освен да хейтваш!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
КНДР написа:Ганчев е един от най-големите мошеници сред капиталистите, най-малкото заслужава доживотен затвор.
Reckless написа:Ганчев е велик Човек. Кой съвременен българин е дал повече за България от него ? 50 милиона вкарва в хазната всяка година. Кой вкарва толкова освен него ?
Батков ли, Тиатан ли ТИМ ли, или Венци Стефанов ??? Що не си гледате вашата паничка бе !?
Кой българин е направил досега завод за автомобили и е отворил хиляди работни места за българи ?
Аз съм съгласен всеки в България да открадне, или да му дадат 10 милиона и той така да се развие, че да си позволи да вкарва в държавата под формата на данъци 50 милиона всяка година, къде, в България !
Някой от плюещите го построил ли е досега поне къщичка за птиченца ?
Ах мед Ах мед написа:Reckless написа:Ганчев е велик Човек. Кой съвременен българин е дал повече за България от него ? 50 милиона вкарва в хазната всяка година. Кой вкарва толкова освен него ?
Батков ли, Тиатан ли ТИМ ли, или Венци Стефанов ??? Що не си гледате вашата паничка бе !?
Кой българин е направил досега завод за автомобили и е отворил хиляди работни места за българи ?
Аз съм съгласен всеки в България да открадне, или да му дадат 10 милиона и той така да се развие, че да си позволи да вкарва в държавата под формата на данъци 50 милиона всяка година, къде, в България !
Някой от плюещите го построил ли е досега поне къщичка за птиченца ?
Па дай ми 5 и че те позлатим!
Кой българин вкарва захар незаконно?
Я че вкарвам 60 мильона .![]()
Че отворим завод за камьони !
Че построим и къщичка за теб, пиленце.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта