botevforever написа:Никога няма да забравя това гостуване!
Тръгнахме за Ловеч без предварителна нагласа за победа на всяка цена.Тръгнахме единствено водени от любовта към жълто-черния отбор и вярата,че момчетата ще се раздадат докрай.Те го направиха и победата беше бонус за всички нас.
Използвахме случая да разгледаме Троян,Ловеч и забележителностите около тях.Някои от нас посетиха Троянския манастир,Крушунските водопади,Деветашката пещера.
Нашата компания обърнахме повече внимание на град Ловеч,тъй като другите места ги бяхме посещавали.Разгледахме Стария град,паметника на В.Левски,Покрития мост.
Не бях идвал в Ловеч никога преди.В този град времето сякаш е спряло в по-предни години,в което аз намирам известен чар.Хората,с които имахме възможност да контактуваме,бяха изключително добронамерени и възпитани.Приеха ни изключително радушно и аз лично бях много изненадан,че ни пожелаваха успех.
Надявам се,че са ни запомнили с добро,както ние тях.
За атмосферата на стадиона няма какво да се каже повече,освен,че беше уникална.Дано сме спомогнали местните момчета,които подкрепяха "Литекс", да преглътнат по-лесно горчивината от загубата.И да се запалят по-силно към магията на футбола.
Надявам се,че сме спечелили нови приятели в този чудесен град.
А изтеглянето ни след мача беше незабравимо-в тъмнината покрай улиците,през които премина колоната от автомобили,бяха излезли хора,които ни изпратиха с аплодисменти!
Никога няма да забравя този град и хората,които ни посрещнаха и изпратиха!
Значи града ви е харесал?На мен лично много ми харесва и не съм роден изобщо там, но този град има вековна история и играе важна роля при освобождението и т.н. Не за друго Васил Левски го е избрал за своя столица, а и това е градът, който е паднал последен под турска власт чак през 1400 г., там е създадена втората българска държава и т.н.
Много ме е яд като видя някой да обижда този град и то без да си прави труда да отиде до там или да прочете за него и какво е дал на България.Малко са градовете у нас със запазени стари градове като този във Вароша, с крепост, със зоопарк, паркове и т.н. и т.н., а като добавим и един силен футболен отбор и процъфтяваща школа нещата са още по добри

Село може да викат на някой друг град или квартал в София, защото тук има много такива квартали които приличат на села.