Литекс - Славия - 5:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Re: Литекс - Славия - 5:0 FT

Мнениеот OrangePower » 04 окт 2012 16:36

venci_1913 написа:Хаха ,повечето дори не искаха да стъпят на тоя финал .Колко хора ходите на гостуване?Колко пари взимате и тримата ? Биеха се до сектора за гости преди години за пари? Жалка работа ..подкрепяте цска или левски ...жалкари..всяко чудо за няколко дни.. Изкуствено създаден отбор
Традицията е да седите в б група

Ей недорасляк ходи си ближи раните някъде друга, защото ми писна да ти чета глупостите.Това за плащането го разправяй на някой друг, защото това видео което плъзна се вижда много ясно, че дават пари на циганчета, а не на хора от агитката, така че ходи да си изливаш комплексите някъде другаде.Ние сами си плащаме всичко и Ганчев не е давал никакви пари и не сме и го молили.В началото, когато пое Литекс го правеше за гостуванията най-вече за мачовете в Европа и за някой по важен мач от шампионата, но от 12-13 години нищо не плаща и всичко си идва от нашият джоб.Да не искаш да кажеш, че Ганчев идва до София и ми дава пари, за да отида да гледам мач в Ловеч или някъде другаде?

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 окт 2012 01:35

На мен Ганчев ми превежда пари преди всеки мач. По 4,70 на среща. Някой нещо против това ?
Който има против, нека да предприеме някакви мерки, или да млъкне.

Потребителски аватар
SaNdOoO
Контакти:

Мнениеот SaNdOoO » 07 окт 2012 08:32

Ей голям бой им хвърлихме на белите пеперудки, да им е честита стогодишнината :lol: Шампиони щяли да ми стават :lol: Един слаб много слаб отбор, ако този отбор беше от провинцията отдавна щеше да играе в "В" Група или в Окръжните областни групи :lol: Венци толуба нещо цяла седмица никакъв го нямаше, след като направи отново в своя стил култовите си изказвания, че когато Славия се създавала в Ловеч било поле :lol: Къде си сега, толуб нещастен ? :twisted: Къде си да ни се обясняваш колко велик отбор е Славия :lol: Смешници да са Ви честити петте парцала в вратата за 100 - годишнината, напролет през 2013 ще получите подарък още порция няколко парцала за навръх 100 годишнината и следващия път внимавай с приказките хахахахаххахахахах :lol: :lol: :lol:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 окт 2012 18:21

По скоро София е било поле при създаването на Славия от колкото Ловеч, защото Ловеч през това време е бил един от най проспериращите градове в България.
Да не говорим, че Ловеч го има още от римско време, ама той нали е неук и си говори на изуст.

Върни се в “Литекс”