mile_bg7 написа:Невероятен некадърник !Да остави националния отбор на мира !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mile_bg7 написа:Невероятен некадърник !Да остави националния отбор на мира !
pas написа:Enravota написа:Просто някои хора ги боли,а други го мразят просто защото изведе кръвния враг доста напрад в ЕКТ.
Феновете на Литекс не знам какви претенции имат...ДА бяха фенове като фенове, те повечето стъпват на стадиона 1 път в годината. Но имат претенции за Еврогранд...
Припомнете си как игра Литекс срещу Вила - никак зле според мен...как разпиля първия в класирането...
Това че с БАТЕ се получи така е малшанс. Да ти вкарат гол от корнер...си е грешка на играчите не на Мъри.
Мъри никога не е бягал от отговорност. Помните ли как вади кестените на националния в Беларус?
Айде малко уважение към него покажете...стига с тая злоба
Аз не съм нито от Левски, нито от ЦСКА, но също мисля, че Стоилов е, хайде да не казвам слаб, но треньор с много лимитирани възможности. Едва ли причината за най-слабите резултати в Литекс от управлението на Гриша Ганчев са във феновете или големината на града. На треньора му гласуваха пълно доверие, направи си селекция, подготовка, чакаха го 1 година... А резултатите - все по-зле и по-зле. Ами не става все да е виновен терена, мартенския сняг, съдията, неправилния противник, късмета и т.н. В момента Литекс е най-обезпечения финансово клуб в България, с може би най-добрата селекция (макар че, аз тия бразилчета не мога да ги понасям), а резултатите са плачевни.
Не става и все да се оправдаваш, че ти вкарват голове от статични положения. Щом губиш постоянно по такъв начин, значи нещо куца в твоята работа. И даже за "красивата и атрактивна" игра е доста несериозно да се говори. В сравнение с продукцията при Любко Петрович, това е на светлинни години.
Enravota написа:Pas, силните футболисти в Левски кой мислиш че ги селектира?
Зе, Жо, Тасевски, Миланов, Минев, Бардон и т.н. са футболисти избрани от Мъри...явно го бива.
Да не би Мъри да доведе тоя Нифлор?! Който за мен е виновникът!
Какво значи няма резултати, взеха купата? Изкъртиха "евробоеца" на България. С каква кошница са тръгнали Литекс? Да кажат в началото и тогава да съдим!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта