Що злобеете толкова срещу Мъри?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Re: Що злобеете толкова срещу Мъри?

Мнениеот iskren » 29 авг 2009 12:30

mile_bg7 написа:Невероятен некадърник !Да остави националния отбор на мира !

:lol: :lol: :lol: :lol:
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 29 авг 2009 12:33

pas написа:
Enravota написа:Просто някои хора ги боли,а други го мразят просто защото изведе кръвния враг доста напрад в ЕКТ.
Феновете на Литекс не знам какви претенции имат...ДА бяха фенове като фенове, те повечето стъпват на стадиона 1 път в годината. Но имат претенции за Еврогранд...
Припомнете си как игра Литекс срещу Вила - никак зле според мен...как разпиля първия в класирането...
Това че с БАТЕ се получи така е малшанс. Да ти вкарат гол от корнер...си е грешка на играчите не на Мъри.

Мъри никога не е бягал от отговорност. Помните ли как вади кестените на националния в Беларус?
Айде малко уважение към него покажете...стига с тая злоба

Аз не съм нито от Левски, нито от ЦСКА, но също мисля, че Стоилов е, хайде да не казвам слаб, но треньор с много лимитирани възможности. Едва ли причината за най-слабите резултати в Литекс от управлението на Гриша Ганчев са във феновете или големината на града. На треньора му гласуваха пълно доверие, направи си селекция, подготовка, чакаха го 1 година... А резултатите - все по-зле и по-зле. Ами не става все да е виновен терена, мартенския сняг, съдията, неправилния противник, късмета и т.н. В момента Литекс е най-обезпечения финансово клуб в България, с може би най-добрата селекция (макар че, аз тия бразилчета не мога да ги понасям), а резултатите са плачевни.
Не става и все да се оправдаваш, че ти вкарват голове от статични положения. Щом губиш постоянно по такъв начин, значи нещо куца в твоята работа. И даже за "красивата и атрактивна" игра е доста несериозно да се говори. В сравнение с продукцията при Любко Петрович, това е на светлинни години.

Pas, силните футболисти в Левски кой мислиш че ги селектира?
Зе, Жо, Тасевски, Миланов, Минев, Бардон и т.н. са футболисти избрани от Мъри...явно го бива.
Да не би Мъри да доведе тоя Нифлор?! Който за мен е виновникът!
Какво значи няма резултати, взеха купата? Изкъртиха "евробоеца" на България. С каква кошница са тръгнали Литекс? Да кажат в началото и тогава да съдим!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 29 авг 2009 15:52

Enravota написа:Pas, силните футболисти в Левски кой мислиш че ги селектира?
Зе, Жо, Тасевски, Миланов, Минев, Бардон и т.н. са футболисти избрани от Мъри...явно го бива.
Да не би Мъри да доведе тоя Нифлор?! Който за мен е виновникът!
Какво значи няма резултати, взеха купата? Изкъртиха "евробоеца" на България. С каква кошница са тръгнали Литекс? Да кажат в началото и тогава да съдим!

Те 90% от футболистите в Левски са селектирани от Стоилов. И днес общото мнение е, че отбора е играл добре срещу Дебрецен, но няма достатъчно качествени футболисти. Някак си не върви всички позитиви да са за един, а негативите да ги носят други. Да не говорим, че и за изброените от теб "силни" футболисти, собственика на клуба каза, че никой не иска да ги купи.
Не знам, наистина, кой е довел Нифлор, но знам кой го тренира една година и кой го поставя титуляр. Друг е въпроса, че е напълно несериозно да се обвинява само един футболист, че отбора на Литекс не може да вкара гол, и то в пореден мач. Както е несериозно и Г. Христов да бъде единствения виновник в Левски за липсата на голове. За справка - чернокожата девятка на Дебрецен също не вкара гол, но отбора отбеляза 4.
Резултати в Литекс наистина нямаше, това всеки го признава. Купата беше взета след победи над доста слаби съперници и май повече късмета в жребия, отколкото бляскаво представяне на терена я донесе в Ловеч. В първенството - слабичко, дербитата - провал, а скритата амбиция беше дори титлата. Една победа срещу ЦСКА при решено първенство не осмисля сезона по никакъв начин. Този сезон - загуба за суперкупата, загуба от Пирин, загуба и елиминиране от БАТЕ. От 5 мача - 3 загуби.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 29 авг 2009 16:12

Манталитета на българските фенове е такъв - щом има победи всичко е наред, но щом дойдат загубите се почва с псувните и то какво да направи човека освен да подаде оставка? В Англия Сър Алекс колко пъти е падал, но да сте чули стадиона да скандира "resignation"? :-D На всеки отбор се случва да загуби. Не става само с победи - няма да е интересно.
Изображение

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 29 авг 2009 21:34

Хубава дискусия стана. Радвам се, че имаше и умерени мнения, въпреки всеобщото разочарование, включително и сред нас - левскарите, от загубата на Литекс.
Само искам да кажа, че всъщност драмата не само на Литекс или на Мъри персонално, НИЕ БЪЛГАРИТЕ, трудно уважаваме чуждия авторитет. По-склонни сме да низвергнем някого, отколкото да го уважаваме (уважението не означава обезателно - коленопреклонно възхищение). Та, Мъри си има уважението за успехите с Левски. Издъни се в Литекс. Дано не се издъни и в Националния, въпреки че не виждам много по-различен сценарий.
Феновете на Литекс, които викахте "Оставка!", КОЛКО ТРЕНЕРИ СМЕНИ ГРИША ГАНЧЕВ ДОСЕГА? Все нещо не става. Потърсете вината в ЦЕЛИЯ ЩАБ, КАКТО И ВЪВ ФУТБОЛИСТИТЕ. Щото реално ми се струва, че е адски удобно да си на яслата на Ганчев. Риташ в некъв отбор, хората от целия град те обичат, навсякъде кръчмите са твои. Заплатата е прекрасна на фона на изискванията и предизвикателствата в работата. Не тичаш много много...Правиш два - три мача сериозни на година. КЕФ!!!! Да, ама с КЕФ, не се играе в УЕФА, камо ли в ШЛ.
Същото се отнася до голяма степен и до другите "грандове".
И последно: КОГА ЩЕ ВИДИМ БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР, КОЙТО ДА Е ИЗКАРАЛ ОБУЧЕНИЕ (АМА НЕ ДВА ТРИ ДНИ, А 1 ГОДИНА, ПРИМЕРно), във водещ еврошампион?????

Върни се в “Литекс”