От Левски: Ние ще играем в групите, а ЦСКА и Литекс не

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: От Левски: Ние ще играем в групите, а ЦСКА и Литекс не

Мнениеот futbolqga » 25 юли 2009 19:24

raikoonen написа:Еми ето заради такива надувковци като него аз не харесвам Левски и им пожелавам загуби в Европа.

Повярвай ми - съвсем друга е причината да не харесваш Левски, но както и да е.Иначе относно Батков - предполагам вие незнаете, но на срещата с привържениците доста твърдо му казаха да спре да говори глупости, защото постоянно ни прави за срам.Всички ние знаем, че той има някои психични отклонения, но какво да се прави ... за момента няма по-добър вариант.Пожелавам успех на всичките ни отбори, включително ЦСКА, и дано стигнем до 15-то място по национален ранкинг и от догодина с 2 отбора в ШЛ!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 юли 2009 12:58

raikoonen написа:Еми ето заради такива надувковци като него аз не харесвам Левски и им пожелавам загуби в Европа.

Не харесваш и Левски и им пожелаваш загуби в Европа, защото само това доставя удоволствие на съществото ти...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 30 юли 2009 14:32

Пожелавам успех на Литекс в евротурнирите. Сигурен съм, че ще влезнете в групите. Успех и на Черно Море, Дери Сити и Баку. Дано и те да преодолеят сегашните си съперници.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 юли 2009 15:18

minyoro написа:Пожелавам успех на Литекс в евротурнирите. Сигурен съм, че ще влезнете в групите. Успех и на Черно Море, Дери Сити и Баку. Дано и те да преодолеят сегашните си съперници.

:) Пернишки кюрд ли си?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Литекс”