Гриша премести отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

veteran
Контакти:

Re: Гриша премести отбора

Мнениеот veteran » 01 окт 2008 11:57

Ловеч върви по правилен път....само след 3-4 години отново ще си възвърне броя на жителите....Но другите градове никога няма да придобият неговия облик и ....дух Разни тука недоклатени и комплексирани пъпчовци да вземат да попрочетат нещо и да говорят после. Апропо ...през х-я :!: :!: ми е кво мислите....Радвам се че не сте мой съграждани

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 14 ное 2008 00:21

veteran написа:Ловеч върви по правилен път....само след 3-4 години отново ще си възвърне броя на жителите....Но другите градове никога няма да придобият неговия облик и ....дух Разни тука недоклатени и комплексирани пъпчовци да вземат да попрочетат нещо и да говорят после. Апропо ...през х-я :!: :!: ми е кво мислите....Радвам се че не сте мой съграждани
Не знам,защо се нервиш! Вие сте много зле! Вече ми спряха доста теми заВАС!Затъвайте!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 юли 2009 23:31

veteran написа:Ловеч върви по правилен път....само след 3-4 години отново ще си възвърне броя на жителите....Но другите градове никога няма да придобият неговия облик и ....дух Разни тука **********и и комплексирани пъпчовци да вземат да попрочетат нещо и да говорят после. Апропо ...през х-я :!: :!: ми е кво мислите....Радвам се че не сте мой съграждани

Днес ми се струва ,че това звучи още по смешно :lol:

Върни се в “Литекс”