Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Мнениеот Litex1 » 22 ное 2011 10:58

С този треньор Джамбазки нищо няма да стани.По-добре да беше Ферарио Спасов.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 ное 2011 11:11

Reckless написа:
Red_Girl написа:Бате и ти си на тежки наркотици.. с младите играли, били шампиони 2 години.. просто сега на Гришата му писна да си купува първенства и затова сте на тва дередже..

Ето го още един търговец ХАХАХАХАХА ! Ако не са червените, или сините шампиони, значи някой купува и те страдат заедно.
Като дупе и гащи са тези два отбора и всички други купуват, с изключение на тях, ама това, защото са страшната класа и никой не може да ги победи, без да купува съдиите.
Тези два отбора, са като сърп и чук ! Символа на комунизма и обикновено много приказват преди, или по време на първенството а на края млъкват и умуват, кой и как купил съдиите в пакет с НАСА на промоция. Гаврошчета ! Ако не сме ние, друг отбор ще ви бърка в самочувствието и пак ще имате трън отзад.
Хегемонията в синьо и червено свърши отдавна. На слаб отбор съдиите му виновни ! :mrgreen:

То се вижда какво става със шампиона, след като нема вече кой да сипва кинти.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 22 ное 2011 20:18

Red_Girl написа:То се вижда какво става със шампиона, след като нема вече кой да сипва кинти.. :lol:

Шампионът си е шампион ! А за "кинтите" в Литекс не мисли. Твърде е сложно и непонятно за теб !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 ное 2011 22:04

Reckless написа:
Red_Girl написа:То се вижда какво става със шампиона, след като нема вече кой да сипва кинти.. :lol:

Шампионът си е шампион ! А за "кинтите" в Литекс не мисли. Твърде е сложно и непонятно за теб !

Дообре. Ако няма кинти, след 2 години няма и в Агрупа да сте. Иначе аз съм си спокойна. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 23 ное 2011 08:10

Red_Girl написа:Бате и ти си на тежки наркотици.. с младите играли, били шампиони 2 години.. просто сега на Гришата му писна да си купува първенства и затова сте на тва дередже..

Всеки копува мачове в родното ни първенство! Жалко , че още не си го разбрал...но като погледаш още няколко години бг.футбол ще ти стане ясно !

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 23 ное 2011 08:16

iliyan79 написа:

Всеки копува мачове в родното ни първенство! Жалко , че още не си го разбрал...но като погледаш още няколко години бг.футбол ще ти стане ясно !

Ама ти всъщнос си жена ,какво спорим с теб изобщо!Ходи и помагаи на маика си с чиниите и си изпери гащите вместо да пишеш в мъжки форуми! :) :) :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 ное 2011 19:52

iliyan79 написа:
iliyan79 написа:

Ама ти всъщнос си жена ,какво спорим с теб изобщо!Ходи и помагаи на маика си с чиниите и си изпери гащите вместо да пишеш в мъжки форуми! :) :) :)

Опитваш се да ми откриеш топлата вода ли? Няма нужда да ми даваш наклон в живота. Върша си всички идеално. ;) А иначе ми е пределно ясно,ч е се купуват мачове, само дето вие не си го признавате. :)

Офтопик:
Image

Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 23 ное 2011 22:13

Red_Girl написа:Опитваш се да ми откриеш топлата вода ли? Няма нужда да ми даваш наклон в живота. Върша си всички идеално. ;) А иначе ми е пределно ясно,ч е се купуват мачове, само дето вие не си го признавате. :)

Аз в недоказани неща не вярвам. Не съм параноик, като бай ти Шиле !
Ти си вярвай в каквото си искаш !

Върни се в “Литекс”