Прецакват Литекс за суперкупата на България-мача е в София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Прецакват Литекс за суперкупата на България-мача е в София
Абе тия тъпаци в Англия мача за Чарити Шийлд защо все на Уембли го играят? Нали така облагодетелствуват лондонските отбори? И там корупция и аванти...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:Абе тия тъпаци в Англия мача за Чарити Шийлд защо все на Уембли го играят? Нали така облагодетелствуват лондонските отбори? И там корупция и аванти...
Щото в Англия рядко се случва да играе задължително лондонски отбор за тази купа, докато в България, задължително играе софийски отбор.И настава вавилонско стълпотворение от ужас и недоумение, ако няма софийски отбор на някой финал в България.
ПП-Италия защо ще ни посреща в Торино, като столица е Рим?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- paceto
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Нали за 1 Август се говореше, май така бях прочел някъде...
Да, ама има изгледи мача да бъде отложен по искане на Левски.
На 28-29 юли е първият мач от третият предварителен кръг на ШЛ, което пък прави 3 дена след това да играят с Литекс финала, но пък на 4-5 август е реванша на третият кръг от Шл, което прави пък 3 дена след финала.
Мисля, че сега ти е ясно на къде бия.
Левски едвали по-това време ще мисли точно за този финал с Литекс и евентуално ще искат отлагане, което хич няма да ме изненада.
Има и друг вариант - мача си се играе на 1-ви август Левски падат без да си дават зор и мислят за реванша от ЕКТ

Всичко това разбира се е ако Левски премине 2-ят кръг, защото след миналата година и играта, която имаха през сезона не мога да съм напълно сигурен в успеха, но искренно се надявам да продължи Левски

- DrAvalanche
- Контакти:
Кашчей написа:DrAvalanche написа:Абе тия тъпаци в Англия мача за Чарити Шийлд защо все на Уембли го играят? Нали така облагодетелствуват лондонските отбори? И там корупция и аванти...
Щото в Англия рядко се случва да играе задължително лондонски отбор за тази купа, докато в България, задължително играе софийски отбор.И настава вавилонско стълпотворение от ужас и недоумение, ако няма софийски отбор на някой финал в България.
ПП-Италия защо ще ни посреща в Торино, като столица е Рим?
Ти май имаш някаква фобия на тема Софийски отбори. И за твое сведение в Англия се играе на Уембли не защото рядко играят лондонски отбори, а защото хората имат традиции и ги пазят. От 1974 финала се играе винаги на Уембли (с изключение на периода когато строиха новият Уембли), а за последните 20 години само 6 са финалите без участие на лондонски отбор. Но за тях това явно не е проблем.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Фобия не, но силна неприязън-да.Писнало ми е всичко да се прави в името на софийските отбори и на София въобще.
Нали Томислав и Ирина реват за голяма спортна зала, та да се играят срещите от Световната лига в София.Нали не могат да преглътнат, че стартове за СК по ски има в Банско, а не на Витоша.Ако може целият спортен живот да се съсредоточи само в София, а останалите да го духат, като не са софиянци или не живеят близо до София.
Нали Томислав и Ирина реват за голяма спортна зала, та да се играят срещите от Световната лига в София.Нали не могат да преглътнат, че стартове за СК по ски има в Банско, а не на Витоша.Ако може целият спортен живот да се съсредоточи само в София, а останалите да го духат, като не са софиянци или не живеят близо до София.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- DrAvalanche
- Контакти:
Кашчей написа:Фобия не, но силна неприязън-да.Писнало ми е всичко да се прави в името на софийските отбори и на София въобще.
Децентрализацията на спорта (а и не само) е едно нещо, а да се създаде традиция както в Англия и да се знае, че този мач се играе винаги една седмица преди първенството на националния стадион е съвсем друго нещо. Аз също живея извън София, също съм много против централизацията във всички сфери, но не мисля че това се отнася за конкретния случай.
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:Кашчей написа:Фобия не, но силна неприязън-да.Писнало ми е всичко да се прави в името на софийските отбори и на София въобще.
Децентрализацията на спорта (а и не само) е едно нещо, а да се създаде традиция както в Англия и да се знае, че този мач се играе винаги една седмица преди първенството на националния стадион е съвсем друго нещо. Аз също живея извън София, също съм много против централизацията във всички сфери, но не мисля че това се отнася за конкретния случай.
Тук си прав, за традицията, но как мислиш, че е възможно да се случи това?Както някой писа по-горе, ще съвпадне по време(с няколко дена разлика) с мач на Левски, което по презумция означава рев за отлагане.Въобще, тук най-силната традиция е да няма нищо сигурно-нито като място, нито като време за футболните мачове.А, традиция е и БФС да кляка пред големите почти всеки път, като замрънкат за нещо, но друга традиция...не виждам просто, защото за да има традиция, тя трябва да съществува доста години, а тук нещата на десетилетие се менят.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- DrAvalanche
- Контакти:
Кашчей написа:Тук си прав, за традицията, но как мислиш, че е възможно да се случи това?Както някой писа по-горе, ще съвпадне по време(с няколко дена разлика) с мач на Левски, което по презумция означава рев за отлагане.Въобще, тук най-силната традиция е да няма нищо сигурно-нито като място, нито като време за футболните мачове.А, традиция е и БФС да кляка пред големите почти всеки път, като замрънкат за нещо, но друга традиция...не виждам просто, защото за да има традиция, тя трябва да съществува доста години, а тук нещата на десетилетие се менят.
Ами от някъде трябва да се почне. Всяко дълго пътуване започва с една малка крачка. А за да има независимо БФС трябва да се изхвърлят от там всички тясно свързани с клубовете. Но това не е изгодно както на софийските, така и на провинциалните "грандове".
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ