Славия - Литекс - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Славия - Литекс - 0:2 FT

Мнениеот Reckless » 31 авг 2011 20:18

Съгласен съм, че нямаме ефективен реализатор пред вратата. С оглед на много създадени положения, май само това ни куца засега.
Все пак си мисля, че по-удачно е по-интензивни тренировки в голови ситуации да се правят на крилата, централните нападатели и опорните халфове, отколкото да се разчита само на един централен нападател да вкарва, защото в голова ситуация излизат различни играчи.
В европейските отбори ми прави впечатление, че пред гола не обработват топката, преди да бият във вратата.Не правят предвидимото спиране, повеждане и удар с което има време вратаря и защитниците да се подготвят а като получат, по най-бързия начин стрелят във вратата, много често без никаква подготовка и по този начин вратаря, почти не реагира.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Славия - Литекс - 0:2 FT

Мнениеот paceto » 31 авг 2011 20:40

BOKA_PALRMO написа:тоя Кодо е един от трите големи трансферни гафове на Литекс през годините. Първия беше Клаудио Граф- аржентинец, дойде уж с визитка на голова машина а май нито един гол не вкара:) Втория беше Флорин Брато, и сега тоя юнак Кодо-все "големци" :)

Граф вкара на Панатинайкос в Гърция на реванша и така докара мача до продължения, защото в първият мач Литекс падна в Ловеч с 0:1 след автогол на Йеленкович който буквално изяде главата на Литекс.

Ако мача беше 0:0 този гол на Граф в 88-та (или там някъде) ги класираше напред, защото гърците трябваше да връщат цели два гола :)

Върни се в “Литекс”