Литекс направи огромна крачка към титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Re: Литекс направи огромна крачка към титлата

Мнениеот KennyG » 01 май 2011 18:23

[quote="ivaka"]Споко, никой никого няма да застреля, Гришката кротка пере парите на партията и дава ежемесечната лепта чрез Нора Ананиева.
Само едно ми е чудно , след като имаш толкова много инфо и при положение , че е видно не харесваш Г.Ганчев , защо не сезираш прокуратурата . Ти ще им помогнеш с доказателствата които си събрал /може да си и защитен свидетел ако те е страх/ и ще го осъдят . Така и мечтата ти да видиш какво ще стане с Литекс тогава ще се изпълни.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 май 2011 18:49

Тази Славия щяла да ни спира за титлата която гледам в момента щяла да ни спира за титлата :?:
Последна промяна от PFC Litex на 02 май 2011 00:47, променено общо 1 път.
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 01 май 2011 20:46

Ама грам не ме боли фара, кой какво печелил през годините и за какъв гранд се има. Аз пиша сега, и за състоянието в "А" група, сега, защото живея днес а не вчера. Полза от калъфка пълна с история не виждам. Аз ще се радвам сега и за в бъдеще а вие се радвайте в миналото. Това ме устройва.
Това е реалността: Литекс - Шампиони, защото титлата е резултат от представянето на отбора по време на цялото първенство.
ЦСКА в момента играят много добре и единствено лошия им старт в първенството им пречи да се борят за по-добро място.
За тези с големите уста и претенции - "Калъфка racing" отново и напълно заслужено !

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 02 май 2011 01:09

ЕМИЛ написа:
Masaba написа:Когато Литекс е шампион,на Герена май мирише много на ***** . Прав си,всеки път,когато ЦСКА или Левски е шампион,един от двата отбора винаги играе минимум групите на ШЛ/ЛЕ :mrgreen:

факт , че Левски и ЦСКА играят до зимата в Европа ,а Литекс само 4 мача и от август месец им почва гонене на първенството

И какъв е този факт след като и двата тима играха само две години подред в групите на ЛЕ?Нима забравихте вие сините фенове срамните отпадания предните години и как дълго време нямахте победа в ЕКТ, че сега сте седнали да ми говорите за факти?Разбирам всяка година да влизате в групите в порядъка на 7-8 години да ми го изтъкваш този факт, но за две години и то на основата на срамните отпадания и неуспешните опити дълги години наред да се влизам в тези групи е глупаво просто.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 02 май 2011 14:17

По-трудно се стига днес до полуфинал за някоя европейска купа. Но истината е, че днес в нашите отбори играят много слаби футболисти. Като казвам слаби имам в предвид неможещи да играят футбол и тактически неграмотни. Аз съл гледам начовете на ЦСКА с Ливърпул и Нотингам, Реал Сосиедат, Барселона... Последните ни големи участия. Но тогава играеха големи футболисти, преди 1989 г. не се излизаше в чужбина и всичките ни играчи си играеха у нас. С малки изключение, преди да падне желяаната завеса позволиха на някои като Пламен Марков, Андрей Желязков... и още малцина да поиграят, но разрешение се даваше само ако си навършил някаква възраст и т.н. Спомням си ЦСКА - Барселона, но в ЦСКА играеха Стоичков (веднага след това Барса го прибра), Любо Пенев (във Валенсия), Костадинов (в Порто), Трифон Иванов (в Рапид Виена)... Бяха големи футболисти от най-висока европейска класа и след няколко месеца станаха звезди в отборите си. А сега какво? Кой е големият футболист в нашите отбори? Кишишев (докато беше в БГ) и Т. Янчев са най-добрите ни футболисти, но са над 35 г. Сега в жълтата преса ще прочетеш по-интересни неща за футболистите от колкото след поредните мачове в нашата т. нар. А ФГ. Станахме четци в спортните вестници за гел, епилация, тату, елементарни, но тунинговани чалгарки... Не че в Англия не е същото, но Лудата банда на Тони Адамс може да фирка до преди загрявката, но на терена искри хвърчаха. Тери, Рууни и компания може да си менкат мацките, но изяждат тревата. Сигурен съм, че ако сега съберем по света футболистите си всяка година ще играем в ШЛ и всяка година ще прескачаме групите на ЛЕ. Класа ни липсва и професионализъм.

Върни се в “Литекс”