Ето как съдиите подпряха Литекс в 8 от 18 мача този сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Ето как съдиите подпряха Литекс в 8 от 18 мача този сезон

Мнениеот honda » 15 мар 2011 02:09

paceto написа:
KellyB написа:Много ми падна в очите Ст. Стоилов. Можеше поне да си замълчи, а не да ръси небивалици. Още малко и ще ни изкара кривогледи...

На мен пък на Пирин хората, които казват че момчето не можело да спи от болка цяла нощ, а иначе можеше да играе със "счупен" нос цял мач :)

Явно носа на Костадинов не е счупен. Но не знаех ,че във футбола удар ,който не е причинил счупване не се счита за удар. Дали го е свалил в нокаут или само го е бутнал разликата е само в наказанието-колко мача ще бъде наказан след това, иначе по правилник и в двата случая се дава червен картон.
Интересно ми е какво наказание ще му сложат на Дока- това му е втори удар без топка за сезона би трябвало да е над 8 мача.
Все още очаквам да коментираш защо срещу Литекс от чужди съдии са показвани червени картони и свирени дузпи повече от 10 пъти по-често отколкото срещу Левски?

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 15 мар 2011 10:49

Наказанието на Дока ще бъде като присъдата на Дембеле за шофиране в нетрезво състояние и фалшиви документи

bari_sv
Контакти:

Мнениеот bari_sv » 15 мар 2011 21:09

Когато трябва да се оплюе един отбор,различен от синьо-червените недоразумения е много лесно.Когато срещу всеки един отбор се свиреха дузпи в полза на левски за неправилно дишане никои не направи това световен проблем.Това ,че за ЦСКА се правят всякакви гимнастики този отбор все още да го има,никой не го ебе.Вярно е ,че в последно време Литекс бърка в гъза на всичко що е червено и синьо,но се примирете,това ще продължи.Литекс не е само Дока!!!!!

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Мнениеот Litex1 » 17 мар 2011 22:20

Стигасте водили Война с Литекс
Колко пъти сте били подпирани Левски в миналите години.
Недейте ми казвайте николко.
А нас тогава ни ощетяваха и с/у малките и с/у големите отбори.
Не сме ревали като вас, а сега ревете сякаш ви колят от Целия свят :lol: :P

Върни се в “Литекс”