Литекс - Ботев 5:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Ботев 04.04.2009 / 19:00ч.
Жалко,че съм на работа!!!Няма да мога да ида в Ловеч 

2-1
Тошето пак търсеше маргаритки на центъра.
Тошето пак търсеше маргаритки на центъра.

-
- Контакти:
Ей сега ще има и ПЕТОРКА 

Re: Литекс - Ботев 5:1
Действително прави чест на "Ботев",че не се затвориха и ни позволиха да си играем играта!
Никога не ми е ставало така криво за противниковия отбор след края на мача, защото заради един олигофрен са принудени да бъдат, като боксова круша
Отлични Дока и Пламен Николов. Манолев в прекрасна форма, Попето -креативен, с някои гениални отигравания, Шандор започва да пасва на отбора,Том с много добри проблясъци които напомниха на старото време .....тазвечерния Литекс радваше.
Никога не ми е ставало така криво за противниковия отбор след края на мача, защото заради един олигофрен са принудени да бъдат, като боксова круша

Отлични Дока и Пламен Николов. Манолев в прекрасна форма, Попето -креативен, с някои гениални отигравания, Шандор започва да пасва на отбора,Том с много добри проблясъци които напомниха на старото време .....тазвечерния Литекс радваше.

Re: Литекс - Ботев 5:1
Не ви ли беше жал за Ботев бе хора? Какво е това гостоприемство? Ами хубаво бихте - ама вкарайте им един-два гола, шлепнете ги зад врата и марш към Пловдив. Съжалих ги тези момчета в жълти одежди. На никомо лошо не са сторили, а и на шеф не са случили. На тях за победа им плащат толкова, колкото на вашите за загуба... Друг път недейте така. А - и да не забравя - предстои ви пътуване до Бургас за мач с едни момчета. Пазете ги и те не са виновни за нищо...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.