Литекс се раздели с Ивелин Попов срещу 2 милиона евро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Литекс се раздели с Ивелин Попов срещу 2 милиона евро

Мнениеот eMs1 » 15 дек 2010 11:45

mrazq_4ervenoto написа: стига клишета моля ти се:)-Чорни бил бандит-ми като е бандит, що не е в затвора бре хаймана :lol: ...а си живее като цар в Израел, който пък е най-верният съюзник на САЩ :)

:shock:
Да, Чорни е международен филантроп с безбройни благотворителни акции.........

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 дек 2010 13:03

dodo7271 написа:
Dust написа:Явно си от тези дето казват от Витоша по-високо нЕма.

За да стане един трансфер, то футболиста трябва да е съгласен, в случая Попов се е съгласил
Турското първенство е с няколко класи над нашето в какъвто аспект да погледне.
Газиантспор в момента е най-богатият клуб в Турция, то ест разполагат с най-много пари.

Аз не следя нещата в детайли, но ще ми е интересно да науча баланса на нашите отбори срещу техните какъв е?

ТОва, че Газиантеп е най-богатият клуб в Турция направо изби рибата. Сега, разбирам, че искаш да изкараш отбора, в който играе Ивелин Попов, на нивото най-малкото на Барселона, ама дай малко по-скромно. Смешно е да говориш такива неща.

Някой говори смешни неща, но кой от двамата го прави другите ще преценят, та от кога Барселона е отбор от Турция, че съм пропуснал този момент?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

valero
Контакти:

Мнениеот valero » 15 дек 2010 14:50

dodo7271 написа:
Dust написа:Явно си от тези дето казват от Витоша по-високо нЕма.

За да стане един трансфер, то футболиста трябва да е съгласен, в случая Попов се е съгласил
Турското първенство е с няколко класи над нашето в какъвто аспект да погледне.
Газиантспор в момента е най-богатият клуб в Турция, то ест разполагат с най-много пари.

Аз не следя нещата в детайли, но ще ми е интересно да науча баланса на нашите отбори срещу техните какъв е?

ТОва, че Газиантеп е най-богатият клуб в Турция направо изби рибата. Сега, разбирам, че искаш да изкараш отбора, в който играе Ивелин Попов, на нивото най-малкото на Барселона, ама дай малко по-скромно. Смешно е да говориш такива неща.

Ами провери бе говедарче.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 18 дек 2010 23:15

Ганчев във действителност е голяма работа !

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 22 дек 2010 12:35

Veso1913 написа:
batmanlive написа:охааа,ще има парички за далавери.на пролет с нови сили подкупите ще хвърчат един след друг,а цска и Левски и другите ахмаци да си блъскат главите да играят честно !

До сега се чудех кой да е вица на годината в моята лична класация.НО!!!Вече имам победител!ЦСКА и Левски играят честно!!!Едните червената партия ги крепи да не ги закрият,а другите вече са световно известни,като клуб чийто собственик е мафиот от висша класа,човек прал пари и въртял далавери с покупко-продажби на мачове.Стига човече.Направо ще ме умориш от смях.

Напоследък ми прави впечатление,че феновете на "клубът" Черно Море,са много агресивни и то не само към Левски или ЦСКА,май май...какъвто клубът такъв и феновете му...смотани! :lol:

ПП:Ивелин много ми харесва как играе в националният личи си,че има хъс + таланта му може да очакваме само хубави неща.Дано отиде на Запад или в някой от водещите руски отбори все пак вече играят в Европа често,дори тази година ЦСКА(Москва) са един от фаворитите за спечелването на ЛЕ.Успех на Ивелин! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Върни се в “Литекс”