Над 200 фена на Литекс се включиха в двудневен турнир

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Над 200 фена на Литекс се включиха в двудневен турнир

Мнениеот evgenimilenov » 19 юли 2010 23:23

paceto написа:
evgenimilenov написа:Както и да е - заплашен съм за "опит за убийство" трябва да спра да гледам какво се пише във форума на Литекс . :shock:

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Надявам се осъзнаваш какви простотии пишеш и как се излагаш по този начин сам самичък :roll: :roll:

Много добре знам какво пиша . Но не мога да разбера едно .... Нима е забранено да пишем негативни мнения ? Погледни малко форумите на Левски и ЦСКА как само се карат хората там .. а ти ми забраняваш да изказвам мнението си защото на някого не му харесвало това ?

urkoto

Мнениеот urkoto » 20 юли 2010 00:37

Пст, аре сопа казах ве, ебаси типа
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 юли 2010 00:46

Ти влизаш тук да дразниш феновете на Литекс и не взимаш участие в повечето теми като се опитваш да водиш някакъв тип дискусия.
На всички ни е ясно вече мнението към Литекс и към феновете, но да го натякваш във всяка една тема това вече е провокация.

Не съм ти забранил нищо до сега както виждаш, но ти вече започваш да прекаляваш.
Ето сега вместо да се пише по темата се занимаваме вече две страници с тебе.

Като не ти харесва дадено нещо ти не го ползваш в случаят не влизаш тук.
Щом продължаваш да влизаш тук след като не ти харесва означава само едно - влизаш за да дразниш и провокираш.

Така, че моля те стой на дистанция или ако ще коментираш дадено нещо го правиш в рамките на правилата.
След като отвръщаш в темите с презрение не очаквай някой да ти отвърне любезно и след такова нещо се заражда скандала, който аз трябва да чистя.

Когато уважението го има и от двете страни нещата стават лесни.

Мисля, че бях достатъчно ясен и всичко е в твоите ръце, защото другият път няма да предупреждавам.

Мерси.

Върни се в “Литекс”