Литекс чака рекордните 5,75 млн. евро за Ивелин Попов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Литекс чака рекордните 5,75 млн. евро за Ивелин Попов

Мнениеот eMs1 » 24 май 2010 23:41

Captain Stottlemeyer написа:Пожелавам успех на Ивелин Попов - млад и талантлив е, с повече труд и дисциплина може да задмине Бербатов. :) А във връзка с 96-годишнината на "Левски", на всички привърженици, доброжелатели и зложелатели на отбора ще кажа: Където е текло, тече и пак ще тече! :)
Справка:
- Пеневата чета през 1994 г. - двама юноши на "Левски": Боби Михайлов и Наско Сираков! :)
- Избраниците на Мъри тази вечер, 16 години по-късно - отново двама юноши на "Левски": Ники Михайлов и Ивелин Попов! :)

Представяш ли си това да ни бяха най-добрите играчи тогава,1994 щеше да е същата както 2004 ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 май 2010 02:08

stan da man написа:Ако на 10 години го броиш юноша, добре! От 9 кладенеца вода ще докарате само и само да няма нищо общо с ПФК Левски.

То същото се отнася и за Левски :)
До броени месеци го наричахте как ли не и че бил некадърник, а сега забелязвам съвсем друг подход и как гордо сините казват, че е техен юноша :)

Малко тъпичко нали :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2010 23:32

Ами то беше въпрос на време Попов да бъде привлечен някъде в Европа. Въпросът е къде, и на каква цена ? Аз лично много ще се зарадвам да го видя в Англия, и то в Премиършип. Въпросът е ( както правилно каза един пич по-горе), дали Литекс ще го продадат през зимата, за да може да играе в Шампионската, или ще действат на сигурно това лято :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Литекс”