Един от най-опитните футболисти на Литекс Радостин Кишишев заяви, че договорът му изтича и няма да остане в отбора.
"Чувствам се щастлив. Вече 18 месеца съм в България и спечелих купата на България и една титла. Смятам, че последната титла е най-ценна, защото другите бяха преди много години", сподели футболистът на ловчанлии.
"Показахме най-стабилна игра, въпреки че имаше 1-2 мача, в които не играхме на ниво. Нормално е, когато победиш твоите конкуренти да спечелиш титлата", добави бранителят.
"Засега няма да остана в Литекс, защото договорът ми изтича и ще видим какво ще стане. Ако шефовете нямат желание да остана, ще напусна. Ако ми предложат, ще си помисля", каза още Радостин Кишишев.
--------------------------------------------
според вас Кишишев ще остане ли в Литекс и ако не в кой отбор ще отиде
Радостин Кишишев напуска Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- FK_Montana
- Контакти:
Радостин Кишишев напуска Литекс
ЦСКА Шампион
Re: Радостин Кишишев напуска Литекс
Много правилно решение на Литекс, ако наистина стане. Напълно безполезен футболист, както и Йеленкович. Защото те си карат старините в Ловеч, кой знае колко млади и талантливи момчета са пренебрегнати.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Много правилно решение на Литекс, ако наистина стане. Напълно безполезен футболист, както и Йеленкович. Защото те си карат старините в Ловеч, кой знае колко млади и талантливи момчета са пренебрегнати.
Млади не са пренебрегнати. Кишишев не е играл от 5-6 кръга. Йеленко е резерва.
Тинката ще остане да работи в Академия Литекс или като помощник треньор на мъжкия отбор.

PFC Litex написа:dodo7271 написа:Много правилно решение на Литекс, ако наистина стане. Напълно безполезен футболист, както и Йеленкович. Защото те си карат старините в Ловеч, кой знае колко млади и талантливи момчета са пренебрегнати.
Млади не са пренебрегнати. Кишишев не е играл от 5-6 кръга. Йеленко е резерва.
Тинката ще остане да работи в Академия Литекс или като помощник треньор на мъжкия отбор.
Ти си железен

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- POPCORN
- Контакти:
е не напуска на 100%.каза, че ще види ...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Ще баца в клуба.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Според мен Тинката има какво да даде на Литекс, дори и извън терена. Все пак това е футболист с много мачове в чужбина и най-вече Англия, така че определено има на какво да научи младите
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- paceto
- Контакти:
Според мен трябва да остане в Литекс поне докато минат турнирите, защото има опит в тях.
- batmanlive
ами мага да му пожелая приятно копане на бустана,дано поне там му провърви
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
Ако не е настъпил котарака за нещо - ще остане. Но напоследък не играе... Иначе Литекс има нужда от футболисти като Тинката. Знаят кога да внесат респект. В предните години Литекс оставаше в подножието защото липсваха такива играчи, които във важните мачове да стъпят по здраво, да "настъпят" по-здраво някой противник, да му вземат страха. Спомнете си мачовете с Левски и на Герена и в Ловеч, мача с Черноморец в Бургас и т.н. В тези мачове Тинката изигра важната роля. Спомнете си и мача на националите в Ейре, влезе на смяна и с 2-3 много здрави влизания респектира ирландците и им взе страха, после подаде за гола...
Дано се разбере с ръководството на Литекс и ако има недоразумения да се изгладят по-скоро, защото Тинката е нужен за атаката на групите на ШЛ.
Дано се разбере с ръководството на Литекс и ако има недоразумения да се изгладят по-скоро, защото Тинката е нужен за атаката на групите на ШЛ.