Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DoSomethingDifferent » 24 окт 2025 16:55

WTF...гол от тъч за Монтана срещу Арда.
Do Something Different!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 окт 2025 17:03

DoSomethingDifferent написа:WTF...гол от тъч за Монтана срещу Арда.

Автогол на Господинов. Ако не беше докоснал топката, нямаше да бъде признат
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 окт 2025 17:31

drvasko98 написа:
MASTER_COOL написа:Съмишленик от Юнайтед 8-)

Имах в предвид периоди след ремонта на националния.
Всичко под 7 000 , 8 000 на този стадион изглежда посредствено като гледка и атмосфера.

Ето сега утре ще броите за успех срещу последния Добруджа , ако сте 8 К или 10 К на Герена.
Това поне написа Манолов в темата за мача ви.
Съвсем различно е усещането на по-малките клубни стадиони.

За съжаление да. За още по-голямо вероятно 8000 няма да има общо на другите 7 мача

Чак пък успех - просто съм реалист и с оглед вренето очаквам такава посещаемост. Което за Бг е много, щото футболът явно умря откъм интерес
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 24 окт 2025 20:26

tmanolov написа:
drvasko98 написа:
MASTER_COOL написа:Съмишленик от Юнайтед 8-)

Имах в предвид периоди след ремонта на националния.
Всичко под 7 000 , 8 000 на този стадион изглежда посредствено като гледка и атмосфера.

Ето сега утре ще броите за успех срещу последния Добруджа , ако сте 8 К или 10 К на Герена.
Това поне написа Манолов в темата за мача ви.
Съвсем различно е усещането на по-малките клубни стадиони.

За съжаление да. За още по-голямо вероятно 8000 няма да има общо на другите 7 мача

Чак пък успех - просто съм реалист и с оглед вренето очаквам такава посещаемост. Което за Бг е много, щото футболът явно умря откъм интерес

И все повече ще умира.
Най-аматьорското първенство имаме в Европа.

На линия
Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 24 окт 2025 20:28

BRF написа:
MASTER_COOL написа:BRF
Стадион Васил Левски не е критерии. Моите приятели не стъпват на този стадион, просто не го харесват.
Реално, за да има атмосфера на него - трябва да присъстват над 20 000 души. Безкрайно неподходящ за футбол, поради отдалечеността на трибуните от терена.
Аз също ходя рядко на този стадион.
Междудругото Левски едно време домакинстваше на националният стадион и честно казано не си спомням и при тях да беше нещо УаУ като посещаемост. И те си тачат и искат само Герена.

Нека стане нашия стадион ,да се постегне отбора и ще се променят нещата!Националния си е гадин стадион!

Не само е гаден, но и морално остаряло съоражение.
Изглежда като от римско време.
Особено на фона на съвременните стадиони.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 окт 2025 20:29

Lincoln Red Imps 2-1 Lech Poznan
Тези от Гибралтар ли бяха :D
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 окт 2025 21:14

Преди две три години бяха зад новото цска за най големите издънки в ЕТ.
Къде са сега, къде е новото.
Пък онея продължават да риват за Вадуц Хамрун и не знам си кой
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2025 21:31

tmanolov написа:....
Аз наистина не разбирам колко пък трудно е да кажеш: "ЦСКА умре - борихме се, прецакаха ни, подлъга ни Григорий и сега припознахме Литекс. Но пък за сметка на това сега имаме нов стадион, който ще е най-модерният у нас". Защо и кому е нужно да се лъже и да се измислят глупости, особено от сорта на това, как сте били повече от нас!...

В тоя форум някога имаше достойни цесекисти, които го казаха, независимо, че го направиха с по-различни от твоите слова. Тия момчета не съм ги ебавал след преместването на Литекс на Софията, защото чистосърдечно и някак като привърженик - по братски (колкото и да звучи странно и може би смехотворно за някои) ми беше кофти за тях и го казвам с цялата тежест на думите си. Лошото е, че те вече не пишат във форумчето. Специално заради тях наминавам веднъж месечно по диагонал из подфорума на лъжата, ама ги няма. :(
Останалите са лъжливи, безочливи и безчести припоци, които заслужават гавра до дупка!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 окт 2025 22:38

Сигурен съм,че всички тук ще се трогнат от гавренето на едно злобно говедо :lol: !То самото ти изказване,че хвали че си се отнасял добре с цесекари е смешно!Нямаш ли приятели от ЦСКА!?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 окт 2025 22:50

BRF написа:Сигурен съм,че всички тук ще се трогнат от гавренето на едно злобно говедо :lol: !То самото ти изказване,че хвали че си се отнасял добре с цесекари е смешно!Нямаш ли приятели от ЦСКА!?

Въобще не се занимавай с него. :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”