Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 17 окт 2025 14:37

peliforewer написа:Единият се казва Димитър Бербатов, а другият Христо Стоичков, като гледам как с лека ръка раздаваш правосъдие за този и онзи съм убеден, че имаш нужда от специални грижи.

truth is hate for those who hate the truth - да драсна и аз едно клише, което си е доста вярно де - мисля, че доста ясно съм се изразил: изключителни спортисти, недостижими от останалите, но невроятно низки човечета, особено кюрдЪ!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 окт 2025 16:32

peliforewer написа:
tmanolov написа:
peliforewer написа:...
С Манчестър Юнайтед печели два пъти титлата в Английската Висша лига и Световното клубно първенство на ФИФА през 2008 г., а през сезон 2010/11 става голмайстор на първенството с 31 отбелязани гола и получава споделена златна обувка за най-добър реализатор във Висшата лига (заедно с Карлос Тевес).[6] На 24 февруари 2013 г. става първият български футболист, изиграл 400 мача в английското първенство...
Това е от Уикипедия, може и да бъркат, предлагам, че това са му головете във всички турнири за сезона, не ми се рови . Това не е и толкова важно, важното е, че е бил голмайстор на Англия и е играл на много високо ниво.Не назоваваш нещата с точните имена, тези подигравателни прякори които използваш са признак на липса на възпитание.Аз може да съм на възраст, но не съм изкуфял и мога да водя що годе нормален диалог.Научен съм и да уважавам хората постигнали успехи и прославили България във всички сфери на живота, за разлика от един комплексиран нарцис.

Че аз кога съм отричал нещата такива, каквито са? Барбукоглу беше уникален талант, мисля, че е най-големият Бг талант след 1986, който съм гледал (нямам идея за тези от 60-те и 70-те, може и да е имало по-големи таланти), а голмайсторският му приз в шипчето с 20 гола е повече от огромно постижение. В същото време е шибан предател и чехльо. Абсолютно същото мога да кажа и за ристу кюрдЪ - най-успешният футболист за всички времена на България и шибан предател и безродник. фактите са такива, каквито са

Единият се казва Димитър Бербатов, а другият Христо Стоичков, като гледам как с лека ръка раздаваш правосъдие за този и онзи съм убеден, че имаш нужда от специални грижи.

Бербатов си е наша гордост. Когато играеше в ЦСКА, не само че не стана шампион, ами направи Левски такъв, а вие му викахте к***о с главно К.
С какво право сега се гордеете и ни се хвалите с него, айде отречи че сте припоци. После защо Насар се снимал с Пеевски!
Освен това и двамата не са от вашата школа.
Иначе за имената им си прав.
Последна промяна от damyanov1963 на 17 окт 2025 16:45, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 17 окт 2025 16:44

tmanolov написа:
peliforewer написа:Единият се казва Димитър Бербатов, а другият Христо Стоичков, като гледам как с лека ръка раздаваш правосъдие за този и онзи съм убеден, че имаш нужда от специални грижи.

truth is hate for those who hate the truth - да драсна и аз едно клише, което си е доста вярно де - мисля, че доста ясно съм се изразил: изключителни спортисти, недостижими от останалите, но невроятно низки човечета, особено кюрдЪ!

аз не смятам Бербатов за низко човече, просто е леко ***** :)
А ако пък трябва да ги сравняваме с чичкото от Кауфланд като интелигентност е съвсем ясно в чия полза е сравнението

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2025 16:47

Дамянов, аз не се хваля с никой, а искам да не се обиждат хора постигнали нещо в живота си и прославили България по света, независимо дали са червени, сини, зелени или пембени. Като Бербатов е ваша гордост защо на конгресите на БФС левскарите гласуват за Боби и Гонзо :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 окт 2025 16:56

peliforewer написа:Дамянов, аз не се хваля с никой, а искам да не се обиждат хора постигнали нещо в живота си и прославили България по света, независимо дали са червени, сини, зелени или пембени. Като Бербатов е ваша гордост защо на конгресите на БФС левскарите гласуват за Боби и Гонзо :) .

Питай тия, които са гласували за него, аз още тогава писах, че искам Бербо да стане.
А за имената и обидите съм съгласен с теб, даже ти го написах.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 окт 2025 16:58

Сашко си заминава. Защо не направим Бербо селекционер на националите?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 17 окт 2025 17:02

peliforewer написа:Дамянов, аз не се хваля с никой, а искам да не се обиждат хора постигнали нещо в живота си и прославили България по света, независимо дали са червени, сини, зелени или пембени. Като Бербатов е ваша гордост защо на конгресите на БФС левскарите гласуват за Боби и Гонзо :) .

защото Бербатов ни донесе само една титла, а Гонзо и Боби М. са с повече :)

П.С. - това в кръга на шегата де :)

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 17 окт 2025 18:06

NOMER14 написа:Сашко си заминава. Защо не направим Бербо селекционер на националите?

А защо Гонзо да не направи сам себе си и след това да се самоуволни за слаби резултати?!

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 17 окт 2025 18:09

Барби си е тъпанар по рождение. Никога в живота си не е постигнал нещо сам. Все е на хранилка. Все някой го влачи за яката. И фондацията му други я въртят. Той е само едно лице. Футболните му качества са безспорни, но и мекушавия характер.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 17 окт 2025 18:27

С мекушав характер не можеш да отидеш на едва 20 години от България в Германия и да успееш да се утвърдиш в Бундеслигата, вкарвайки над 90 гола в 200 мача, а след това да направиш завидна кариера във Висшата лига. За сравнение "мъжкарят" Гонзо, със силния си характер, за две години успява да поиграе в цели 15 мача в Рен, преди да "разкрие" таланта си в турските "колоси" Самсунспор и Газиантепспор.

Върни се в “Левски”