Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Когато поемаш националния отбор по футбол и ти предстоят 2 мача с топ отбори като Турция и Испания би трябвало да избереш най- читавото в момента.Също трябва и да имаш ясен план и стратегия за провеждане на срещите.Ясно е, че всеки треньор има свои виждания за състава на отбора, но реално ако имаше шанс да вземем нещо, това беше от Турция.Какво направи Александър Димитров , срещу Турция пусна 8 нови футболисти като остави на пейката двамата футболисти играещи що годе организиран футбол в Англия.Срещу Испания треньорът заложи на нови 8 титуляри.Всеки знаеше как ще завърши този мач, но Димитров вместо да се опита да накара отбора да играе приличен футбол ги нареди в две линии в нашето наказателно поле и се молеше испанците да вкарат по-малко голове.След срещата заяви, че е доволен от старанието на момчетата и те са спазили тактическите му указания, смях в залата.Като разбира се не забрави да се похвали, че сме имали 2 положения за гол.Десподов е видно, че е далеч от това което е играл, но едва ли мястото му е в центъра на атаката.След срещата и той говори едни заучени алабализми вместо да се извини на феновете и погледне какво правят лидерите на другите отбори.На неутралния ще му кажа, че Гонзо наистина помогна на младежите, като ги освободи от Александър Димитров.При него младежите кюскаха топката и каквото стане, повечето пъти не ставаше.Сега този стил се налага и при мъжете.Вчера за първи път видях младежите да задържат топката, да я разиграват продължително, да атакуват по крилата(Балтов е находка въпреки, че понякога прекалява със задържането на топката и соловите изпълнения), да създават голови ситуации.Тошко Янчев вчера нацели състава, сега остава да се сработят още по-добре и да надграждат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
miro_rz написа:Малко са се изложили със заглавието ДСпорт.
Те имат много такива. Целта е да събират кликове в сайта, а също и реакции и коментари по фейсбук.
По-близо са до гол/бг, отколкото до някой нормален спортен сайт.
4x4 написа:1:16
Ебаси
Вкараха гол момчетата, недейте така, освен това 2 автогола и незнам колко полуавтогола. То и нашия гол реално беше автогол - от камерата фронтално на вратата се виждаше, че ударът на Кирилов отиваше доста аут, но тиквата на турчина я добута в тяхната врата :mrgreen:
Наистина не мога да разбера защо си го причинявате това, да гледате нашите посмешища? Че и 40 000 на мача с Испания, 15 000 на мача с Турция :shock: Явно публиката си заслужава отбора - аз съм се зарекъл, че на мач на нашите няма да стъпя, след онова 4:1 от Кипър с Мъри начело, докато не бият голям отбор като гост. И вече, колко станаха, 15-на години не стъпвам на стадиона, а не е като да нямах покани за ложите и за Испания, и за Турция - кОр от мен и да се оправят
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Не съм защитник на Гонзо, в качеството му на шеф на БФС. Винаги съм смятал, че бивши футболисти (с много малки изключения, и то ако се заемат сериозно с образование, което да им позволи да достигнат необходимото качествено ниво за постовете, които биха заели) не стават за треньори, още по-малко за ръководители на футболни структури. Да не говорим за най-висшата – футболен съюз. Но, Гонзо не е толкова виновен за ситуацията, на която сме свидетели. Освен това не знам в България да има в момента треньор, който да е завършил сериозна футболна школа, или академия, или каквото там се завършва, да стажуват в някой клуб като помощници на много добър треньор и т.н., а бе въобще да извървят пътя от начало до край и тогава да могат да се нарекат треньори по футбол. Завършването на ВИФ не се брои. Даже завършването на средно образование в сериозна техническа специалност е в пъти по-трудно от ВИФ-аджийството. За това и сегашният, и предишният и др. треньори преди това не са толкова виновни в момента. Колкото до това кой да е шеф на БФС, винаги съм смятал, че там трябва да бъде човек с много добри бизнес, мениджърски, маркетингови и др. от сорта познания, а дали е ритал топка е на пето, шесто и т.н. място. Що се отнася до футболистите – няма как да очакваме нещо повече от тях, дори смятам, че се представиха блестящо до сега, защото изиграха 4 мача и нито един не припадна на терена. Това все пак е нещо. В случая единствен и най-голям виновник за ситуацията в българския футбол е Жан-Марк Босман. Ако не беше той, сега в отборите щеше да има по 2-3 чужденци и останалото щяха да са наши. Я си направете справка с отборите от периода 1990-1998г. например и вижте по колко чужденци е имало в отборите от А група. Умишлено давам този времеви отрязък, защото тогава имахме най-силен национален отбор, според мен. Да стискаме сега палци, до края на квалификациите да се задържим под 20 допуснати гола. Само тази надежда ни остана.
-
- Контакти:
Подготвя се промяна в Пенсионната реформа, за да имате право на пенсия освен навършени години и трудов стаж ще трябва и да сте гледали поне 1 победа на националния отбор по футбол на България :) .
W84me ( Блатер) ..
Цяла Европа ни се подиграва, "Марка" направо ни унищожи. Иначе, за пръв път чувам за тоя Босман. Абсурдно правило.
След тези мачове да ходят в банкя да се снимат с бб, треньорът изглежда е негово назначение. Да излизат с експериментален състав във официални мачове не просто е несериозно и глупаво, оставя впечатление, че се прави умишлено, за да стане националния отбор за смях или за тото. При положение, че националният стадион е бил едно от най-тежките гостувания за всички в Европа.
Правилото Босман не третираше въпроса с чужденците, а възможността да подписваш договор с друг клуб, без настоящият да има претенции за трансферни суми при изтекъл договор. Т.е бе въведен сатута "свободен агент".