Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Как не можа да вкара, бе.......
Последна промяна от Eminem на 14 окт 2025 23:06, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Вуцата днес ще направи биография :) .За първи път виждам схема на игра 1-5-5, за съжаление вече е 0-2.Трябваше да дойде за треньор този аматьор за да разберете, че Илиян Илиев е професор спрямо Сашко.Кирчо Десподов е далеч от това което беше, само един език му е останал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
- Контакти:
drvasko98 написа:Смея да твърдя, че това е един от най-слабите отбори по футбол, които съм виждал. Нямам предвид български, а въобще. А съм гледал от Люксембург, Малта, Сам Марино...Това е пълна пародия.
100% истина.
Абсолютна, безапелационна истина!
Ние сме най-слабият отбор в Европа.
Въпросът е има ли смисъл от разходи за нац.тим?
Защо да съществува в този му вид?
Задължително трябва да се закрие и да се обяви шампионата ни за аматьорски.
Какъвто си е.
По-тъп от Сашко Етапа е само Илиян Енев, страшен дебил!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Испанците се молят колкото може по бързо да изтече времето и доиграват мача с тотално отегчение.
Ей разгеле, най-сетне вкарахме
Ей разгеле, най-сетне вкарахме
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
На Сашко тъпото му трябвало време да развие идеите си. При младежите за 10 години какво разви?!
нашия отбор имам чуството , че е със СОП, ииграл и гледал съм подобни отбори, срещу нас са слаби играят така и си взимат 3-5-10 гола. Проблема е ,че и ние сме слаби и взимахме тук-там петици...
W84me написа:На Сашко тъпото му трябвало време да развие идеите си. При младежите за 10 години какво разви?!
Първо да се пробва в родното мъжко първенство в силен отбор.
Аз такова жалко поведение от хора, които претендират да са национален отбор по футбол, не съм виждал НИКОГА. То не само е обида, ами не знам какво е. Това подобие на треньор, дето не знам как си е взел лиценза, буквално ни прави да изглеждаме като Сан Марино. По абсолютно същия начин протичат мачовете на ония клетници.
С Джуджето да си бяхме останали, щеше да е по-добре.
С Джуджето да си бяхме останали, щеше да е по-добре.
Последна промяна от AgePeeBG на 14 окт 2025 23:36, променено общо 1 път.
Майка му стара, тоя Владо Николов кога е бил футболист, че и да е постигнал нещо, за да е национал? Кой беше баща му, че плаща толкова пари?