Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
В момента имаме солиден резерв в БНБ. Когато ни приемат окончателно и падне борда , този резерв ще се развърже и ще се усвои от дадени кръгове. Там е парата. Само тъпак би се вързал ,че инфлацията е 3.0% или малко повече. Моля се да не случи като Гърция и да ни ушият завинаги с милиони дългове тези прекрасни Европейски партньори.
realno написа:Тая година ще разбереш, кой трупа дългове. При ПП-ДБ по отношение на БВП дълговете намаляха, а икономиката се ускори толкова колко не е била дори по времето на твоите мутри.
Намаляха вика аххаха .Аз нямам мутри, ако имах- лошо ти се пишеше :lol: Един съвет- под моето легло няма пространство и съм спокоен, че не се крие там малкия питерски гадняр, купи си и ти такова!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Съдийството на това измислено клубно първенство е тотал щета
Чиста като сълза дузпа е отменена
Чиста като сълза дузпа е отменена
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Главният въпрос за страната беше и остава отстраняването на мафиотите борисов-пеевски от политиката. ппдб ги изпраха и внушиха на електората опорка, че двамата са нещо отделно, но сега отново въпросът е на дневен ред, мафиотите да нямат достъп до каквато и да е валута.
Вълчан написа:В момента имаме солиден резерв в БНБ. Когато ни приемат окончателно и падне борда , този резерв ще се развърже и ще се усвои от дадени кръгове. Там е парата. Само тъпак би се вързал ,че инфлацията е 3.0% или малко повече. Моля се да не случи като Гърция и да ни ушият завинаги с милиони дългове тези прекрасни Европейски партньори.
Добре си го написал и е точно така. Не е проблема в еврото, а в измислените дефлации и в субектите те управляващи държавата.
ElCochino написа:noo написа:realno написа:Drunken_Master написа:DoSomethingDifferent написа:Копейките са пощурели днеска, но ги разбирам, не им е ден. :)
Какво печелим конкретно от влизането ни в еврозоната? Дай ми три причини за да бъда радостен от влизането ни там?
1.И сега няма лев, а номинал.
2. Сега сме във валутен борд и сме вързани за еврото. Най - големия плюс, че няма опасност да се срина борда и един ден да се събудите с хипер инфлация и загубени спестявания.
КАТО ЗАЩИТНИК НА ЛЕВА ИСКАТЕ ЛИ ТОЙ ДА БЪДЕ РАЗВЪРЗАН ОТ ЕВРОТО И ДА МАХНЕМ БОРДА, ЧЕ ДА ВЪРНЕМ ИСТИНСКАТА СВОБОДА НА ЛЕВА?
Много ги мешаш нещата, много ти е объркана главата.
1. Ако няма лев, то няма и долар, евро, рубла и т. н.
2. С влизането ни в еврозоната БОРД няма да има. Всеки наш бюджет ще се одобрява от Европа. Ние само може да клатим глави.
3. Никой от защитниците на лева не е предлагал премахване на борда. Това е опорка, вкарана от умнокрасивите.
Да бе....
1. Преди 1880 година други валути е нямало, нали?
2. С влизането ни в Еврозоната имаме глас в ЕЦБ, като там всичко се решава с абсолютно мнозинство и нашия глас ни дава право да отхвърляме предложения, върху които не можем да влияем и иначе директно ни ги спускат, без да можем да кажем и копче.
3. Копейкин настояваше Фицо да предложи курс за влизане в Еврозоната, различен от този, фиксиран близо 30 години само и само да пропадне влизането ни в нея. Няма кой да съди този национален предател, нито другия - Смрадев Боташа. Нито пък другите хубавци.
Някой май изобщо не е чел Договора от Маастрихт, а кат Кирцата си говори наизуст. По т. 2 някой сериозно те е излъгал, че решенията се взимат с абсолютно мнозинство, както и че ние ще участваме във взимането на всички решения. Решенията се взимат с обикновено просто мнозинство, а нашия чиляк ще участва в по-малко от половината решения на ЕЦБ и то с много символичен глас от който нищо не зависи.
Но както някой беше отбелязал много правилно по-горе - проблемът не е в еврото като евро и еврозоната, като такава, а в това, че същата паплач, която граби към момента ще продължи да граби при облекчени условия.
Отделно еврозоната ни е първия, ни ще е последния валутен съюз. Всичките до момента са рухнали за между 30-50 години (демек на еврозоната и остават между пет и 25 г., като по-вероятна е долната граница). И може да питаш шведите що не щат да чуят за валутен съюз. Давам джокер - напарили са се яко от Скандинавския навремето
Drunken_Master написа:DoSomethingDifferent написа:Копейките са пощурели днеска, но ги разбирам, не им е ден. :)
Какво печелим конкретно от влизането ни в еврозоната? Дай ми три причини за да бъда радостен от влизането ни там?
1. Два пъти по-малко монети и банкноти в джоба на първо време.
2. Повече в България няма да има задължителни облигации, взимани направо от заплатите, като тези от 52-ра, 54-а и 55-а години.
3. Повече в България няма да има купонни системи. Някои помним последните.
А бе, какво сте се хванали за лева, установен от Иван Костов. Стига сте му правили... поклони.
По-добре питай комунистите, защото техни правителства и президенти вкараха В НАТО, Европейския съюз и сега в Еврозоната. Единствено в Шенген не участваха, но те така или иначе бяха пущани в кап страни.
Интересното в случая е, че България като най-верен сателит на Съветския съюз първа влиза в Еврозоната.
Прибалтийските държави, Словакия и Югославските държави бяха във Федеративни държави насилствено и недоминиращи.
За по-малко от година изпреварихме не само Румъния , но и Вишеградската четворка.
Прибалтийските държави, Словакия и Югославските държави бяха във Федеративни държави насилствено и недоминиращи.
За по-малко от година изпреварихме не само Румъния , но и Вишеградската четворка.