Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
И мюсюлманите пребиват руснаци из Москва :lol: Дори отвлякоха дъщерята на Емеляненко, защото не беше съгласен деца да се млатят :lol: Добре, че путя се намесиэда му я върнат.
Последна промяна от pomiqrat на 08 юли 2025 21:35, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
vlong написа:AntonToni написа:vlong написа:AntonToni написа:Репресираните от комунистите, си кръстили стадиона на Капитан Гошо милиционера,комсомолски секретар,член на БКП,агент на ДС!
Моралисти Сър :mrgreen:
А ,дали е бил мутра и е лежал в затвора?
Кажи нещо за дядо си,какъв е бил ,къде е работил
Какво общо има Дядо ми?
Ами откъде да знам ,може и той да е бил комсомолски,апартаментчето може и то да е за заслуги.
Знае ли човек?
Ами не е бил!
Бог да го прости,Дядо ми е бил от БЗНС и е имал проблеми!
Не като вашият идол,с подаръци от ДС,да му разрешават да кара пил,да му купят апартамент,да го направят капитан от МВР И ред други привилегии.
И като знае,че е безнаказано,да не спазва законите и са погуби ДВАМА БЪЛГАРИ и на ЕДИН ДА ПРОМЕНИ СЪДБАТА за цял живот!
Последна промяна от AntonToni на 08 юли 2025 21:42, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
Ето го отговора и Европа:
https://www.youtube.com/watch?v=HnUsaExEHhc
вие искате да приемете рублата !
Леле,колко жалко изказване.Евала на Рада! Как може някой да оценява себе си ???
https://www.youtube.com/watch?v=HnUsaExEHhc
вие искате да приемете рублата !
Леле,колко жалко изказване.Евала на Рада! Как може някой да оценява себе си ???
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Eminem написа:realno написа:Eminem написа:За простия човек, който е против ненормалните либерали, е копейка.
Обратното също важи. За простия човек, който е срещу заблудените копейките е либерал. :)
И тук има нюанси, да. Аз НЕ харесвам копейките, защото са продажници, а не съм либерал.
Но обикновено, почти винаги замесени са гласоподаватели на ппдб. А ппдб са либерали. От крайно левите.
Когато се намираш посредата между две армии от безмозъчни за тях винаги си един от другите.
Drunken_Master написа:DoSomethingDifferent написа:Копейките са пощурели днеска, но ги разбирам, не им е ден. :)
Какво печелим конкретно от влизането ни в еврозоната? Дай ми три причини за да бъда радостен от влизането ни там?
1.И сега няма лев, а номинал.
2. Сега сме във валутен борд и сме вързани за еврото. Най - големия плюс, че няма опасност да се срина борда и един ден да се събудите с хипер инфлация и загубени спестявания.
КАТО ЗАЩИТНИК НА ЛЕВА ИСКАТЕ ЛИ ТОЙ ДА БЪДЕ РАЗВЪРЗАН ОТ ЕВРОТО И ДА МАХНЕМ БОРДА, ЧЕ ДА ВЪРНЕМ ИСТИНСКАТА СВОБОДА НА ЛЕВА?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Eminem написа:https://youtube.com/watch?v=r2UGEdj5cgw
Ето го любимият им ЕС. Афро-арабска кочина, където радикалният ислям се надига и е по-силен отвсякога!
Да ти споделя ли клип как Москва е залята от мюсюлмани кланящи се на Аллах? А как твоя любим Путин целува корана?
Само заблудена копейка прави връзка между еврото и радикални ислямисти.
След като Лондон се управлява вече трети мандат от Садик, а най-популярното име е Мехмед, да споменаваш Москва, дето мюсюлманите са 10% - е нелепо. Гледайте си вашата кочина.
А виж какво казва ИИ за Германия:
"В Германия няма градове, които да се считат за "мюсюлмански" в смисъла на преобладаващо мюсюлманско население. Въпреки това, в някои градове има значително мюсюлманско население, особено в големите градски райони като Берлин, Хамбург, Мюнхен, Кьолн и други. Тези градове привличат имигранти от различни страни, включително и от мюсюлмански страни."
realno написа:Eminem написа:https://youtube.com/watch?v=r2UGEdj5cgw
Ето го любимият им ЕС. Афро-арабска кочина, където радикалният ислям се надига и е по-силен отвсякога!
Да ти споделя ли клип как Москва е залята от мюсюлмани кланящи се на Аллах? А как твоя любим Путин целува корана?
Само заблудена копейка прави връзка между еврото и радикални ислямисти.
Хайде и тоя. Море от ботове.
А бе на вас сериозно нещо не ви е наред.
Стига с тази Русия, стига с този Путин...бахти...
Излезте от това програмиране.
Какво става там, НЕ ни засяга, но ни засяга какво става в Европа, защото сме част от нея и ме интересува тя, а не Русия и Путин.
Общото е, че отново казвам - не става въпрос за еврото. Вие нямате и една причина в негова полза. Вие го искате, защото имате остра нужда да се чувствате от някакво измислено европейско "семейство" и поради тази причина, сте постоянно наведени към ЕС и приемате всичко, което ви кажат, без никакво критично мислене. Затова и ще приемете всички лоши неща оттам и ги демонстрирах чрез този клип.
Последна промяна от Eminem на 08 юли 2025 21:41, променено общо 1 път.
Drunken_Master написа:И що да не целува Корана, при положение, че в РФ има сума ти мюсюлмани (10% от населението)? Това е най-обикновен популизъм, дето го виждаме всекидневно по екраните.realno написа:А как твоя любим Путин целува корана?
Не аз съм се обявил за пазител на православието, а Путин. Явно вече можем да си говорим за руски православни джихадисти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Drunken_Master
- Контакти:
realno написа:Drunken_Master написа:DoSomethingDifferent написа:Копейките са пощурели днеска, но ги разбирам, не им е ден. :)
Какво печелим конкретно от влизането ни в еврозоната? Дай ми три причини за да бъда радостен от влизането ни там?
1.И сега няма лев, а номинал.
2. Сега сме във валутен борд и сме вързани за еврото. Най - големия плюс, че няма опасност да се срина борда и един ден да се събудите с хипер инфлация и загубени спестявания.
КАТО ЗАЩИТНИК НА ЛЕВА ИСКАТЕ ЛИ ТОЙ ДА БЪДЕ РАЗВЪРЗАН ОТ ЕВРОТО И ДА МАХНЕМ БОРДА, ЧЕ ДА ВЪРНЕМ ИСТИНСКАТА СВОБОДА НА ЛЕВА?
Извинявай, кво общо има "развързването от еврото" с факта, че влизаме в еврозоната? В смисъл... как навърза едното с другото? Ние сме си във валутен борд и нямаме нужда от влизане в еврозоната. Никой не ни кара и да махаме борда. Това току що си го измисли... А когато влезем в еврозоната вече борда пада, съответно и нашите държавници ще започнат, да теглят по-големи заеми, които ще ги плаща българският народ. Хубаво е малко да си наясно, какво по-точно защитаваш... Да не говорим за стъкмистиките на НСИ, много добре видяхме какво се случи в Хърватия, които вършеха същото.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Кво общо има православието с факта, че в РФ има десетки милиони мюсюлмани?realno написа:Не аз съм се обявил за пазител на православието, а Путин. Явно вече можем да си говорим за руски православни джихадисти.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".