obi4am_pirin написа:https://www.facebook.com/61569957516362/videos/1037220471860212/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Утре, вестниците... Аналогов играч :mrgreen:
Тука Жадното е къркан на кокаин. :mrgreen:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
obi4am_pirin написа:https://www.facebook.com/61569957516362/videos/1037220471860212/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Утре, вестниците... Аналогов играч :mrgreen:
damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:
Ние все още нямаме селекция, докато вашата е опечена! Само не трябва да се излагате...много, много в ЕКТ! :shock: ;)
ПП Коментарът ми беше за стадиона, който ще е готов догодина през пролетта! Даже ви каним най-учтиво на новия ни стадион, когато имаме мач с вас! Ако ни разрешат срещата да се проведе на клубния ни стадион, и ако се държите като хора, а не като крави! :lol:
Няма ли да правите нова селекция, свършихте парите заради 17 хилядното стадионче за такъв Еврогранд с привърженици милиони :lol:, или ви е страх да не съберете пак един файтон с естрадни звезди :lol:
Е, вие сте по-напред, ще участвате в ЛЕ! Затова направихте два трансфера на супер звезди! :lol: А ние нямаме спешна работа и затова не бързаме с трансферите!
Не се подпичквай, ами дай прогноза за новия сезон - ще влезете ли в 5-цата?
Без да се изхвърлям като чекия на мокър пЕсък, като теб, бих казал че ще се сборим за първата четворка! Доколкото ви познавам вашето любимо местенце - 4-ти в края на сезона...може и да си го вземете отново! Е, в такъв случай ние ще сме 3-ти или 2-ри! :mrgreen: :)
Даа, след мега прогнозите ти каква сила ще станете с новата селекция отпреди 2 години, вече не смееш да се изхвърляш, като чекия на пЕсък :lol:
CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:Няма ли да правите нова селекция, свършихте парите заради 17 хилядното стадионче за такъв Еврогранд с привърженици милиони :lol:, или ви е страх да не съберете пак един файтон с естрадни звезди :lol:
Е, вие сте по-напред, ще участвате в ЛЕ! Затова направихте два трансфера на супер звезди! :lol: А ние нямаме спешна работа и затова не бързаме с трансферите!
Без да се изхвърлям като чекия на мокър пЕсък, като теб, бих казал че ще се сборим за първата четворка! Доколкото ви познавам вашето любимо местенце - 4-ти в края на сезона...може и да си го вземете отново! Е, в такъв случай ние ще сме 3-ти или 2-ри! :mrgreen: :)
Даа, след мега прогнозите ти каква сила ще станете с новата селекция отпреди 2 години, вече не смееш да се изхвърляш, като чекия на пЕсък :lol:
Да, трябва да призная каква голЕма сила сте в момента! Ха-ха! Особено с този тренер, който досега е водил само изпадащи отбори! И на него загубите не му правят особено впечатление, а на равните се радва на добрата игра на отбора! :lol:
Ясно е, че ще продължиш да си мислиш, че сте сила, и ще продължиш да се изхвърляш като чекия на пЕсък! А истината е, че делиорманци играха контроли цяла пролет, а всички други бяха толкова слаби, та даже без да се напъват спечелиха требъл!
И ако ние имахме нормален треньор(от 7 кръг), а не някакъв смешник, вие щяхте да сте на 20-на точки зад нас! И нямаше да ви е за първи път! Толкова точки загубихме при "факира" Томаш, че ако не беше трагично, щеше да е смешно! Ще видим дали Керкез е нормален треньор като за БГ първенството, или ако не е, ще бъде сменен! ;) :)
CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:Няма ли да правите нова селекция, свършихте парите заради 17 хилядното стадионче за такъв Еврогранд с привърженици милиони :lol:, или ви е страх да не съберете пак един файтон с естрадни звезди :lol:
Да, трябва да призная каква голЕма сила сте в момента! Ха-ха! Особено с този тренер, който досега е водил само изпадащи отбори! И на него загубите не му правят особено впечатление, а на равните се радва на добрата игра на отбора! :lol:
Ясно е, че ще продължиш да си мислиш, че сте сила, и ще продължиш да се изхвърляш като чекия на пЕсък! А истината е, че делиорманци играха контроли цяла пролет, а всички други бяха толкова слаби, та даже без да се напъват спечелиха требъл!
И ако ние имахме нормален треньор(от 7 кръг), а не някакъв смешник, вие щяхте да сте на 20-на точки зад нас! И нямаше да ви е за първи път! Толкова точки загубихме при "факира" Томаш, че ако не беше трагично, щеше да е смешно! Ще видим дали Керкез е нормален треньор като за БГ първенството, или ако не е, ще бъде сменен! ;) :)
damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:Да, трябва да призная каква голЕма сила сте в момента! Ха-ха! Особено с този тренер, който досега е водил само изпадащи отбори! И на него загубите не му правят особено впечатление, а на равните се радва на добрата игра на отбора! :lol:
Къде видя да съм писалче сме сила бе :lol:
Тия ваще успехи с извънземни селекции и треньори, дето ги предричаше, съвсем ти изпиха нищожното количество мозък дето го имаше :lol:
ElCochino написа:Препинателните знаци се учат още в първи клас, ти явно си избягал от урока за точката, никога не съм виждал да я ползваш. Иначе се радвам, че си вярваш, православен припок.
CSKA 78 написа:ElCochino написа:Препинателните знаци се учат още в първи клас, ти явно си избягал от урока за точката, никога не съм виждал да я ползваш. Иначе се радвам, че си вярваш, православен припок.
Много добре си ги знам, баце, и ги използвам както ми харесва! :mrgreen:
Никой не те кара да ми вярваш! Обаче дали равенството с вас в последните секунди е било заради вас според теб?! А може би е било голяма грешка на нашия треньор?!
CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:Да, трябва да призная каква голЕма сила сте в момента! Ха-ха! Особено с този тренер, който досега е водил само изпадащи отбори! И на него загубите не му правят особено впечатление, а на равните се радва на добрата игра на отбора! :lol:
Тия ваще успехи с извънземни селекции и треньори, дето ги предричаше, съвсем ти изпиха нищожното количество мозък дето го имаше :lol:
Аве, след като уж никъде не си написал, че сте сила, тогава за теб това второ място успех ли е, или е провал?! ;) :)
damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:Да, трябва да призная каква голЕма сила сте в момента! Ха-ха! Особено с този тренер, който досега е водил само изпадащи отбори! И на него загубите не му правят особено впечатление, а на равните се радва на добрата игра на отбора! :lol:
Аве, след като уж никъде не си написал, че сте сила, тогава за теб това второ място успех ли е, или е провал?! ;) :)
Как ме питаш, като че ли вие до сега все бяхте на първо :lol:
А нашата последна титла е след вашата.
Броил ли си по колко титли имаме ние и вие откакто го няма Милко ви Балев?
ElCochino написа:CSKA 78 написа:ElCochino написа:Препинателните знаци се учат още в първи клас, ти явно си избягал от урока за точката, никога не съм виждал да я ползваш. Иначе се радвам, че си вярваш, православен припок.
Много добре си ги знам, баце, и ги използвам както ми харесва! :mrgreen:
Никой не те кара да ми вярваш! Обаче дали равенството с вас в последните секунди е било заради вас според теб?! А може би е било голяма грешка на нашия треньор?!
Аааайде към Етрополския Балкан!
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, bubka, Cooler, darkblue67, filcolins, ivonotbad, noo, olimpi, tiamat, veni__85, Ventsi1999, vlong, vvessel, W84me и 77 госта