Врътката е друга - ние сме част от ЕС, а в ЕС има свободно движение на хора, стоки и капитали - не можеш да забраниш на играчи от ЕС да играят у нас, щото това е отворен трудов пазар. като искаме да цоцаме кинтички от ЕС, ще се съобразваме и с това. Проблемът е, че масово бразилци си вадят португалски паспорти, маймуняците - френски и т.н., а отделно и нашата система за натурализация е много лабава, та в един момент можеш да имаш 11 черни и реално нито един от тях да не е чужденец, тъй като всички са граждани на ЕС.
Спокойно, същото ще се случи и в много други сфери, а и вече се случва - местното "производство" просто ще бъде смазано от внос, който е по-качествен и на по-ниска цена. Но засега търсене единйе, пийнйе и сгодни женици, тъй като фалита (морален и финансов) има поне 5 години :geek:
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
https://sportal.bg/news-2025101510095323347
Досега не съм коментирал нищо, но вече спокойно мога да кажа - Карлос Насар е пълен боклук. И да съм го уважавал досега, вече всичко се изпари.
Досега не съм коментирал нищо, но вече спокойно мога да кажа - Карлос Насар е пълен боклук. И да съм го уважавал досега, вече всичко се изпари.
ReBorn1982 написа:https://sportal.bg/news-2025101510095323347
федерацията по щанги, а и не само тя, е превзета от свинята - Гонзо също е протеже на тоя толуп, така че няма избор Насар. Направо не е за вярване как изпусна БОК и Костадинова сдаде (все още не де) властта, въпреки протекциите на свинята
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
Свинята го е повикала, за да си направи реклама с него и Насар като последен глупак е отишъл, за да го обслужи ..... голяма излагация. Всеки знае какъв тумор за България е Пеевски, нямаш право да се правиш на голям българин, а накрая да звършиш в мазния скут на прасето ..... голям спортист, но много малко човече се оказа.
Само с труд не става, трябва и да се яде.
ReBorn1982 написа:Свинята го е повикала, за да си направи реклама с него и Насар като последен глупак е отишъл, за да го обслужи ..... голяма излагация. Всеки знае какъв тумор за България е Пеевски, нямаш право да се правиш на голям българин, а накрая да звършиш в мазния скут на прасето ..... голям спортист, но много малко човече се оказа.
Това е като се снимате в скута на г-н Ганчев правейки се на "винаги верни" и големи цесекари. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
ReBorn1982 написа:Свинята го е повикала, за да си направи реклама с него и Насар като последен глупак е отишъл, за да го обслужи ..... голяма излагация. Всеки знае какъв тумор за България е Пеевски, нямаш право да се правиш на голям българин, а накрая да звършиш в мазния скут на прасето ..... голям спортист, но много малко човече се оказа.
насар тренира в зала в Девин, специално построена му от Николай Вълканов - виден мултак и в последствие депесар. Уж беше със сополя, но явно е сменил лагера и е заложил на печелившния кон, пардон свиня - оттам нататък и сам можеш да си го навържеш :oops:
Непринуден написа:
От фейсбук: Защото съм патриот отказах милиони от Катар, но на Пеевски не можах да устоя! :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- damyanov1963
За три дни България загуби две Легенди на футбола ни - Оня ден Бобата Жечев, днес Иван Зафиров.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Николай Вълканов му е основен спонсор на Карлос Насар.Явно Пеевски ги е натиснал и двамата, я с компромати, я с дела на трупчета.Жалко, че такъв талант вместо да го носи цяла България на ръце се чудим как да го омаскарим.Вълканов даже и да не е от лагера на Пеевски видя какво му се случи на Румен Гайтански.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...