Искам да попитам дали някой е запознат с новата система на Герена-е тя не е вече нова,но.
Става въпрос за тази която измерва изминатите километри на футболистите,дали е поверителна или може да се открие някъде.
Мисля си това е интересно да се види и знае от нас феновете.
За вчерашния мач подписвам с две ръце че Мариян е навъртял най-много.
Та ако някой има идея къде може да се провери това нека пише.
Ако темата трябва да е към Всекидневна за Левски нека модовете да я преместят.
Статистика от мачовете на Герена.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Статистика от мачовете на Герена.
LEVSKI_FOREVER
Re: Статистика от мачовете на Герена.
Хаос в джиженията на футболистите. Шматкане насам натам и нищо. И да се скъсат от бягане 90 минути резултата ще е същия. Не в количеството а в качеството е въпроса.
нали се сещаш обаче че няма как да седиш на едно място и да има качество.
Играта без топка на нас от Левски май не ни е позната.
Иначе съм съгласен че само с бягане не става.

Играта без топка на нас от Левски май не ни е позната.
Иначе съм съгласен че само с бягане не става.

LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Миналия сезон можеше да се вземе такава статистика от бившето пресаташе Сашо Касабов. Даже на полувремето съм го виждал да дава подобна статистика на журналистите. Сигурно и тази година е така. Все още съм нямал възможност да отида на "Герена", а пък нали затвориха и "В" сектор, и няма да сме близо до журналистите за да видим 

Статистиките на полувремето и след края на мача, които се дават от пресаташето са различни от тези, които ползват треньорите на Левски. Първият вид е от фирмата, която прави превютата в програмата за мачовете и там километри няма, въпреки че има доста интересни информации. Дори Ясен Петров я беше цитирал в интервю за 4-4-2.
Другата едва ли става публично достояние.
Другата едва ли става публично достояние.
миналата година Левски игра контрола със Спартак Пд-в пловдивския отбор има дно приятелче което играеше там и той ми каза че след мача техния тренер им е казал кой колко е пробягъл в мача,това е същата тази система която отчита км в ШЛ-всички знаем при смяна на даден играч как му показваха показателите.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:миналата година Левски игра контрола със Спартак Пд-в пловдивския отбор има дно приятелче което играеше там и той ми каза че след мача техния тренер им е казал кой колко е пробягъл в мача,това е същата тази система която отчита км в ШЛ-всички знаем при смяна на даден играч как му показваха показателите.
Значи в ШЛ ги изписват тези данни, а тука са секретни са само за "треньора инженер"??? Аз мислех, че ония времена са минали ама......

ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
zlatan написа:миналата година Левски игра контрола със Спартак Пд-в пловдивския отбор има дно приятелче което играеше там и той ми каза че след мача техния тренер им е казал кой колко е пробягъл в мача,това е същата тази система която отчита км в ШЛ-всички знаем при смяна на даден играч как му показваха показателите.
По принцип тази система се ползва най-вече за да се покаже движението на играчите един спрямо друг, тоест дали се групират правилно, дали се подсигуряват така, както им е казано, дали в дадена ситуация намират най-правилното място и т.н. Пробяганите километри е последното, което се гледа и не е от чак такова значение за облика и тактиката на отбора и затова тези данни не са тайна. Всички останали данни обаче никой няма да ти ги даде.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti,аз не разбирам от тактика,исках само да видя това движение на играчите изчислено в точност,знам че никой наставник няма да тръгне на пресконференция да разказва колко е бягъл -Иван,Петкан или Драган.
Иначе благодаря ти за отговора.
Ето пример играят Левски-Ботев Вр-излиза Йовов и при изписването на смяната долу на екрана светва Ицето е пробягъл 6,6км до смяната си в 65мин.(тук вече може и самата тв да трябва да разполага с нужна техника -незнам

Иначе благодаря ти за отговора.
Ето пример играят Левски-Ботев Вр-излиза Йовов и при изписването на смяната долу на екрана светва Ицето е пробягъл 6,6км до смяната си в 65мин.(тук вече може и самата тв да трябва да разполага с нужна техника -незнам

LEVSKI_FOREVER
- metodito
- Контакти:
Офтопик, но изнася ли се статистика за головите пасове някъде? Даже и в западни сайтове няма често... В сайта на УЕФА има такива статистики, но само за турнирите ШЛ и ЛЕ.
Миналата година съм убеден, че Дарко е рекордьор по асистенции във всички турнири от българските отбори, а тази година, ако не му мине черна котка или Гонзо път
, би трябвало да е Симо Райков. Даже мислех да питам някъде да заложа, ако се правят такива залози...
Съмнявам се, че ще видим нещо такова у нас. Те ТВ7 добре, че изкараха статистика за притежание на топката.
Миналата година съм убеден, че Дарко е рекордьор по асистенции във всички турнири от българските отбори, а тази година, ако не му мине черна котка или Гонзо път

Съмнявам се, че ще видим нещо такова у нас. Те ТВ7 добре, че изкараха статистика за притежание на топката.