Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
drvasko98
Контакти:

Re: Левски: Бивши играчи и треньори

Мнениеот drvasko98 » 16 май 2026 23:21

След като отдели толкова много време да поздрави своя любим клуб за спечелената титла, г-н Стоилов пропусна да класира Гьозтепе за евротурнирите.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юни 2026 12:13

https://sportal.bg/news-2026061907204720286
Дебрецен е новият клуб на Пламен Андреев, научи Sportal.bg. Унгарците купуват българския вратар от Фейенорд, след като преди две години нидерландският гранд го привлече от Левски.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 юли 2026 21:19

Чиста мрежа за Пламен Андреев при победата на Дебрецен с 1-0 над Пюник в ЛК

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 08 авг 2026 14:01

Мариян Огнянов официално слага край на професионалната си кариера. Бившият полузащитник на Левски, останал в историята с гола срещу Челси в Шампионска лига през 2006 година, взе решение да окачи бутоните след 22 години на терена.

Ето какво написа той:

"Приятели след 22 години и моят стоп дойде. Огромни благодарности на футбола. Футболът ми даде много, но и ми взе доста. Благословен съм, че от малък град, спечелилих няколко титли на България и играх с толкова големи футболисти, а и срещу срещу такива, като Роналдиньо, Шави, Иниеста, Джон Тери, Франк Лампард, Андрий Шевченко и още куп звезди. Не съм съм и сънувал, нито пък и мечтал, че ще играя в Шампионската лига нито пък Лига Европа.

Огромни благодарности към всичките треньори, съотборници и ръководители. Благодаря ви за всичко. ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО МИ, БЕЗ КОИТО НЯМАШЕ ДА МЕ ИМА СИГУРНО. Огромни благодарности към ПФК Левски, ПФК Ботев Пловдив, ПФК Черно Море, ФК Нефтохимик. ПФК ЦСКА 1948, Левски Лом, ПФК Спартак Плевен. ПФК Севлиево. ФК Кула, Ком Берковица!

За мен беше чест, отговорност и удоволствие!".

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 08 авг 2026 14:05

Беше голям маняк много едно време като играех ФМ. Правех една тактика 9 в защита, Марян отпред и на контри. Като набараше изритана топка, юруш, разминаваше всичко живо и гол след гол :))) Това предполагам беше от още от времето, когато беше много млада надежда и го пишеха ляво крило. Оттогава ми е любимец :)

Върни се в “Левски”