Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Докато не си оправим коеф. държавния и играем по селски стадиони от 1-ви квал. кръг ще сме наказани. Той на такива места се чуваме само ние, глух да си ще намериш кусур. Ако почваме плейоф с Франкфурт, Палъс или АЗ (знам, че наказанието всъщност е от там генерално, но чувам, че не е за песни , а за друго) ония от УЕФА ще си оправдават заплатите с нас и други като нас...
Държавния коефициент се оправя с повече отбори в ОФ, но пък тук сме малко балканци и не искам отбори различни от този на който сме фенове да стига до това ниво.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- The deacon
- Контакти:
Нима има изненадани от публикуваното решение на УЕФА??!!! Многократно съм излагал мнението си за кретените, които не само не помагат, а пречат на отбора и затова няма да го повтарям отново....... Слава Богу, че малоумниците няма да бъдат в Румъния след 14 дена, защото със сигурност щяха да забъркат нова порция глоби! Прогнозирах, че една обособена клика на която бяха отрязани различни привилегийки и благинки ще създава проблеми............
Тия викали това, ония викали онова. С какво това помага на Левски? Викай си ЗА Левски, не срещу някакви селтаци...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Гледам, че май ще сме поставени в понеделник в третия кръг на ЛЕ, а там не са по-силни отборите от шампиона на Босна и Херцеговина.
-
THE G.A.M.E
Бошняците са с предупреждение, понеже "преди не правили така, сега само срещу Левски, ама били провокирани", а ние сме с ефективно наказание, щото сме рецидивисти и многократно сме БИЛИ правили така.Eminem написа:Надявам, че ръководството е подало жалба срещу сърбите, не трябва да им се разминава. Даже две жалби. И за двата двубоя.
Това общо-взето е позицията на УЕФА, на простичък език. :mrgreen:
"Номер 14" е прав за расистката УЕФА ...
NOMER14 написа:Гледам, че май ще сме поставени в понеделник в третия кръг на ЛЕ, а там не са по-силни отборите от шампиона на Босна и Херцеговина.
Фантастична новина е това. Единственият коварен съперник от непоставените са може би швейцарците.
Иначе хем ми се иска да послушам мантрата на Веласкес и да си гледам към мача в петък, хем нямам търпение за още сини европейски вечери :)
-
THE G.A.M.E
Аз не бях на мача снощи, но приятели и познати викат, че в "А" имало поне 100-на свободни места, а във "В" дори тройно повече.
Това вероятно са места на хора с карти, които не са имали възможност да присъстват на мача.
А в същото време из социалните мрежи хиляди левскари търсиха билети ...
Интересно ми е, ще се уреди ли тоя въпрос някак, или ще го заметем под килима ...
Това вероятно са места на хора с карти, които не са имали възможност да присъстват на мача.
Интересно ми е, ще се уреди ли тоя въпрос някак, или ще го заметем под килима ...
За випа на А ли ти казаха, ам не снощи сто про от разрешени 17..... имаше 19-20 откъде падаш
THE G.A.M.E написа:Аз не бях на мача снощи, но приятели и познати викат, че в "А" имало поне 100-на свободни места, а във "В" дори тройно повече.
Долният ред броиш ли го? Там никой не сяда.