Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tamkuan
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tamkuan » 15 юли 2026 18:57

Докато не си оправим коеф. държавния и играем по селски стадиони от 1-ви квал. кръг ще сме наказани. Той на такива места се чуваме само ние, глух да си ще намериш кусур. Ако почваме плейоф с Франкфурт, Палъс или АЗ (знам, че наказанието всъщност е от там генерално, но чувам, че не е за песни , а за друго) ония от УЕФА ще си оправдават заплатите с нас и други като нас...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2026 19:06

Държавния коефициент се оправя с повече отбори в ОФ, но пък тук сме малко балканци и не искам отбори различни от този на който сме фенове да стига до това ниво.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 15 юли 2026 19:10

Нима има изненадани от публикуваното решение на УЕФА??!!! Многократно съм излагал мнението си за кретените, които не само не помагат, а пречат на отбора и затова няма да го повтарям отново....... Слава Богу, че малоумниците няма да бъдат в Румъния след 14 дена, защото със сигурност щяха да забъркат нова порция глоби! Прогнозирах, че една обособена клика на която бяха отрязани различни привилегийки и благинки ще създава проблеми............

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2026 20:33

Тия викали това, ония викали онова. С какво това помага на Левски? Викай си ЗА Левски, не срещу някакви селтаци...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 юли 2026 21:22

Гледам, че май ще сме поставени в понеделник в третия кръг на ЛЕ, а там не са по-силни отборите от шампиона на Босна и Херцеговина.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юли 2026 21:26

Eminem написа:Надявам, че ръководството е подало жалба срещу сърбите, не трябва да им се разминава. Даже две жалби. И за двата двубоя.
Бошняците са с предупреждение, понеже "преди не правили така, сега само срещу Левски, ама били провокирани", а ние сме с ефективно наказание, щото сме рецидивисти и многократно сме БИЛИ правили така.

Това общо-взето е позицията на УЕФА, на простичък език. :mrgreen:
"Номер 14" е прав за расистката УЕФА ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 15 юли 2026 21:28

NOMER14 написа:Гледам, че май ще сме поставени в понеделник в третия кръг на ЛЕ, а там не са по-силни отборите от шампиона на Босна и Херцеговина.

Фантастична новина е това. Единственият коварен съперник от непоставените са може би швейцарците.

Иначе хем ми се иска да послушам мантрата на Веласкес и да си гледам към мача в петък, хем нямам търпение за още сини европейски вечери :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юли 2026 21:35

Аз не бях на мача снощи, но приятели и познати викат, че в "А" имало поне 100-на свободни места, а във "В" дори тройно повече.
Това вероятно са места на хора с карти, които не са имали възможност да присъстват на мача.
А в същото време из социалните мрежи хиляди левскари търсиха билети ...
Интересно ми е, ще се уреди ли тоя въпрос някак, или ще го заметем под килима ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 15 юли 2026 21:47

За випа на А ли ти казаха, ам не снощи сто про от разрешени 17..... имаше 19-20 откъде падаш

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 юли 2026 21:47

THE G.A.M.E написа:Аз не бях на мача снощи, но приятели и познати викат, че в "А" имало поне 100-на свободни места, а във "В" дори тройно повече.
Това вероятно са места на хора с карти, които не са имали възможност да присъстват на мача.
А в същото време из социалните мрежи хиляди левскари търсиха билети ...
Интересно ми е, ще се уреди ли тоя въпрос някак, или ще го заметем под килима ...

Долният ред броиш ли го? Там никой не сяда.

Върни се в “Левски”