Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Абе някой знае ли дали ще има още бройки от бялата шампионска тениска (вратарската) или квото имало имало?
Толкова за днешните припокини вълнения.
.... Метаамфетаминовият исполин от село
Микре преди няколко години, седнал зад
бюро своя височина в тежкарския си офис,
даваше интервю пред известен журналист.
Съобщи с досада, че в края на 90-те години
е купил и двете шампионски титли на
оригиналния Литекс. Тази "бомба" не
произведе никакъв ефект. Не се сезира
никой разследващ орган. Не реагира никой
клуб. Никоя институция. БФС се занимаваше
със съдийските наряди за мачовете на
Светкавица и Пирин Благоевград. В
завладяната от мутрите бананова
република България е така.
Днес метаамфетаминовият исполин от село
Микре реши да е на първа страница на
всеки сайт. На всеки вестник. Във всяка
телевизия. А това може да се случи
единствено, когато бъде намесено името на
"Левски".
Утре играе "Левски". И всички ще гледате
шампиона на България пред пълни трибуни.
Сами срещу всички и тоя път много сме!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tiamat написа:metodito написа:Зяпах два репортажа на Крайова - за Суперкупата и за първенството със Стяуа. Много, много криви изглеждат. Но не някакви извънземни. Какво става, ако отпаднем от тях и какво, ако ги отстраним, но отпаднем от следващите?
Ако отстраним Борац, имаме три "мачбола" да влезем в някоя група :)
Точно казано - имаме право да отпаднем от два отбора.
- Странджата
- Контакти:
Re: metodito
Не те разбрах много- много - явно толкова са ми силиците. Но според тебе Сърбия не е присъединявала български земи без да е била победителка, не е получава награда от нашите земи без да е участвала в бой за тях. Участието ни във Втората световна война е следствие от отношенията ни със Сърбия, Гърция и Румъния. Много е самонадеяно да се твърди, че е избор на България, и че е пълноценно - както на други, но както ти обичаш да казваш - какво ли знам пък аз ....
- metodito
- Контакти:
Най-доброто за нас ще е ЛК. Там имаме шанс за излизане от групите. ЛЕ е доста висока топка.
metodito написа:Най-доброто за нас ще е ЛК. Там имаме шанс за излизане от групите. ЛЕ е доста висока топка.
Важното е днес да направим първата стъпка. А къде и що - времето ще покаже.
metodito написа:Най-доброто за нас ще е ЛК. Там имаме шанс за излизане от групите. ЛЕ е доста висока топка.
Ние започваме в ШЛ и най-доброто ще е да останем в нея до януари. Разбира се трудно, малко вероятно и т.н.
ЛК са отбори от нашата черга и от тях няма какво да видим и научим. За да израснем и да си сверим часовниците ни трябва основна фаза в ЛЕ. Ако си гледал интервюто на Климент Йончев разква как ни е ударила реалността в мачовете с АЗ Аклмаар, като организация и т.н.
Turboz написа:metodito написа:Най-доброто за нас ще е ЛК. Там имаме шанс за излизане от групите. ЛЕ е доста висока топка.
ЛК са отбори от нашата черга и от тях няма какво да видим и научим. За да израснем и да си сверим часовниците ни трябва основна фаза в ЛЕ.
Хахахахахахаха нямало какво да видим и да научим там...леле
Да, Левски тъкмо се завърна от Юпитер, където стана междувселенски шампион и ЛК му е под нивото.
И организационно - разбира се, че Боримиров и Сираков са над нивото им. Какво ли могат да научат.
Да, Левски тъкмо се завърна от Юпитер, където стана междувселенски шампион и ЛК му е под нивото.
И организационно - разбира се, че Боримиров и Сираков са над нивото им. Какво ли могат да научат.