Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tamkuan
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tamkuan » 15 юли 2026 21:49

И най-странното нещо беше , че имаше пътеходи в сектор А евала на тези , които го организираха

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юли 2026 21:59

Dust написа:Държавния коефициент се оправя с повече отбори в ОФ, но пък тук сме малко балканци и не искам отбори различни от този на който сме фенове да стига до това ниво.

Рядко се четат подобни тъпи коментари, дори в този форум! :shock:
Значи, ако Левски, ЦСКА, Тирето или Разград не достигнат ОФ, то това не се дължи на факта, че са слаби отбори, а вината е в балканските им привърженици, които не искат противниците им да достигнат до въпросната ОФ.
Боже, божеееееее....
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 юли 2026 22:05

THE G.A.M.E написа:
Eminem написа:Надявам, че ръководството е подало жалба срещу сърбите, не трябва да им се разминава. Даже две жалби. И за двата двубоя.
Бошняците са с предупреждение, понеже "преди не правили така, сега само срещу Левски, ама били провокирани", а ние сме с ефективно наказание, щото сме рецидивисти и многократно сме БИЛИ правили така.

Това общо-взето е позицията на УЕФА, на простичък език. :mrgreen:
"Номер 14" е прав за расистката УЕФА ...

Скандални са мрежите на гостуващия отбор в Босна.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юли 2026 22:05

Явно ти е трудно четенето с разбирането, но за теб е нормално. Важно е гадните които да са да отпаднат
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юли 2026 22:13

Dust написа:Явно ти е трудно четенето с разбирането, но за теб е нормално. Важно е гадните които да са да отпаднат

Не, аз нямам затруднения да чета с разбиране.
Други разни лаладжии обаче имат сериозен проблем с писането с разбиране и мислене. :arrow:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 юли 2026 23:06

NOMER14 написа:Гледам, че май ще сме поставени в понеделник в третия кръг на ЛЕ, а там не са по-силни отборите от шампиона на Босна и Херцеговина.

Абе, мама му стара, гледайте противниците в ШЛ. Стига

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 юли 2026 23:07

THE G.A.M.E написа:
Eminem написа:Надявам, че ръководството е подало жалба срещу сърбите, не трябва да им се разминава. Даже две жалби. И за двата двубоя.
Бошняците са с предупреждение, понеже "преди не правили така, сега само срещу Левски, ама били провокирани", а ние сме с ефективно наказание, щото сме рецидивисти и многократно сме БИЛИ правили така.

Ами точно така е. Всеки мач е нещо

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 юли 2026 00:55

THE G.A.M.E написа:

Уефа отново показва колко е "принципна"!
С риск уефата да го прочете и да накаже отбора без домакинска публика - К*Р за уефа, К*Р за скапаното лгбти нпо, което е записало ЕДНОСТРАННО скандиранията!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2026 07:28

Поведението на част от публиката на "Левски" е определено дебилно. Разберете, те определят играта. Харесва ли ви или не. И да, има двоен, троен и всякакъв аршин. За нас е такъв. Легия Варшава какво постигнаха с тъпотиите си? Припомнете ми колко и какви са били наказанията на клубове, като Лацио, Реал Мадрид, Марсилия и др., където също сред най-крайните им привърженици има крайно десни елементи?
Крайно време е също от клуба да започнат да си вършат работата и съдействат на УЕФА.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юли 2026 09:18

THE G.A.M.E написа:

Е хайде стига глупости , някой от расистката Уефа го накара онзи тъпанар в Алкмаар да направи пречупен кръст с лепенки на Левски.

Върни се в “Левски”