Браво момчета! Героите ни са вечни!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Браво наистина,но това трябваше да стане от доста време насам!Паметникът тънеше в боклуци и ако не бяха медиите,които алармиха за този проблем,май така щеше да си остане...
football.total написа:СУПЕР! Само едно нещо ме издразни малко... Доколкото знам "котето" е бил локомотивец. Просто трябваше да го нарисувате в червено-черен екип а не в син. Пред паметта на големи български футболисти нека няма клубни пристрастия! Иначе наистина чудесна идея и постъпка!
MoNteSo написа:football.total написа:СУПЕР! Само едно нещо ме издразни малко... Доколкото знам "котето" е бил локомотивец. Просто трябваше да го нарисувате в червено-черен екип а не в син. Пред паметта на големи български футболисти нека няма клубни пристрастия! Иначе наистина чудесна идея и постъпка!
Попринцип е така, но къде са локомотивци в случая ? В крайна сметка би трябвало и те да са заинтересовани
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, glarus_ds и 250 госта