Тема Спорт: Левски гони Митрев, 11 вратари за 10 години

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Тема Спорт: Левски гони Митрев, 11 вратари за 10 години

Мнениеот FCH » 12 мар 2011 14:09

По всичко личи, че в момента в Левски не разбират от вратари и продължават да взимат учудващи решения. Любимецът на Сектор "Б" Божидар Митрев да бъде освободен през лятото е поредната и последната приумица на настоящото спортно-техническо ръководство на "сините", съобщава "Тема: Спорт".
Генералното решение на Гонзо и Ясен Петров е, че Митрев е получил достатъчно епизодични шансове да стане титуляр в Левски и не се е справил. Така един от любимците на публиката на "сините" ще бъде принуден да опразни шкафчето си на "Герена".
Раздялата между Левски и Митрев ще стане факт през лятото, като "заслугата" ще е на Гонзо. Това му действие подсказва, че директорът ще продължи налаганата от него политика в последната година и половина да взима готови играчи за сметка на кадрите от школата. Така както стана със Сержиньо Грийн, Дъстли Мулдер и Гара Дембеле.

Качеството винаги е за сметка на количеството, обичат да казват хората.
Затова истинските ценители ще предпочетат 100 грама скъпо, отлежало уиски, отколкото литровка в пластмасова бутилка, която може да намерите почти във всеки клекшоп на цена от 7,90 български лева. Срещу тази сума е много голяма вероятността да се сдобиете и с легло в токсикологията за няколко дни. Затова по-добре да дадем малко повече. Хем ще се усети наслада от вкуса на питието, хем няма да боли глава.
Сигурно се чудите какво общо има написаното дотук с футбола. Има дотолкова, че и в играта, за да имаш успехи, се нуждаеш повече от качество, отколкото от количество.
Особено когато става дума за вратарския пост. Нали затова футболните специалисти обичат да казват, че добрият вратар е половин отбор (независимо че за Вили Вуцов хората под рамката не са футболисти, както казва той).
В това отношение доскоро Левски не изпитваше никакви проблеми. За разлика от вечния съперник ЦСКА на "Герена" винаги са разполагали с твърд титуляр и конкурентна алтернатива. Поне това говори статистиката за новия век.
От 2000 година досега под рамката за сините са заставали общо 11 вратари.
С най-много мачове е доскорошният капитан на отбора Георги Петков. Гошо Вратарчето се превърна в избор №1 при Станимир Стоилов след продажбата на Димитър Иванков в Кайзериспор през 2005 година. Преди Ясен (той е треньор само по документи) да го закотви на пейката този сезон, Петков беше неизменен титуляр и при наследниците на Мъри - Вили Вуцов, Емил Велев, Ратко Достанич, че и при Георги Иванов.
Другите, които имаха честта да носят фланелката с №1 (къде повече, къде по-малко), са настоящият треньор на вратарите Георги Шейтанов, Вихрен Узунов, Ники Михайлов, Даниел Киш, Йордан Господинов (само за един мач) и Цветан Димитров. Към тях прибавяме и настоящите трима вратари в клуба Божидар Митрев, Кирил Акалски и Пламен Илиев.

Четирима застанаха под рамката за половин сезон
Неведнъж сме писали, че този Левски е лишен от каквато и да е логика, което не е изненада предвид липсата на далновидна политика и стратегия за развитието на клуба при директора Георги Иванов. Ако беше обратното, то към днешна дата Левски щеше да има твърд титуляр на вратата, на когото да му се гласува пълно доверие поне до края на сезона. А не както е сега - постоянни ротации.
Само за половин сезон сините използваха всичките си четирима вратари (в това число влиза и Петков). Още по-абсурдното е, че все още не може да се посочи твърд титуляр. В един мач пази Петков, в друг Митрев, в трети Акалски.
От нищото срещу Локомотив София пък се появи Пламен Илиев, който дори не беше в групата за дербито с ЦСКА.

Треньорът на вратарите е с по-малко мачове от Митрев
Любопитен факт е, че настоящият треньор на вратарите в Левски Георги Шейтанов има по-малко мачове за сините от Божидар Митрев, който в момента е резерва.
Макар че Шейтанов има пет сезона (1997/2002) зад гърба си на "Герена", за този период от време той е записал едва 18 участия за Левски.
До момента Божидар Митрев има 49 мача със синята фланелка, при това за по-кратък период. Божката е част от първия отбор на Левски от 2006 година.
С три срещи по-малко от Шейтанов е друг юноша на сините - Ники Михайлов. Настоящият вратар на Твенте има изиграни 15 мача за Левски за периода 2004/07 година.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Тема Спорт: Левски гони Митрев, 11 вратари за 10 години

Мнениеот storm » 12 мар 2011 14:14

Този проклет вестник тема спорт съм си го купувал точно 1 път по принуда и бях толкова погнусен от всичко написано там, че го хвърлих на 2-ата страница..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 мар 2011 14:19

storm написа:Този проклет вестник тема спорт съм си го купувал точно 1 път по принуда и бях толкова погнусен от всичко написано там, че го хвърлих на 2-ата страница..

+1 :) Колега, ти все пак си стигнал до втора страница... :lol:
П.П. Иначе съвсем сериозно: Този "вестник" представлява купчина изхабена хартия.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 12 мар 2011 14:37

щом в Тема Спорт го пише много ще е вярно.Както например цска спира трансферите на Левски
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 мар 2011 15:25

Вестникът на практика наследи списание Стадион, а екипът от напуснали Меридиан мач... Най-лошото е, че в момента е трибуна на Митко събев, поне от Петрол идват парите - съотвено се сипят хвални за ПСФК Черноморец-Бургас, оплюва се градския "враг" Нефтохимик и останалите грандове от столицата....

Инак темата за вратарите е болна!
Георги Петков - абсолютният лидер през годините, жалко че по-глупав начин го изгониха от отбора, мисля че трябваше да отвори място за не
Димитър Иванков - по същия начин като с Петков, имаше някакъв срив, който се оказа временен и доскоро бе звездата на Бурсаспор
Георги Шейтанов - вечната резерва, като цяло бе в тима заради опита си в А група и да запълва празнини при наказания и срещи със слаби противници
Вихрен Узунов - много надежди, много фанфари... последно беше в Бенковски Бяла
Ники Михайлов - поне за Левски нищо не даде...
Даниел Киш - най-безмисления трансфер, провалил ни срещу БАТЕ...
Йордан Господинов (само за един мач) - мисля, че беше мачът с Бран, като цяло качествено игра, но не се разбраха с Порточанов, може би щеше да направи кариера с Левски
Цветан Димитров - сега в Калиакра, не е по силите му да пази за сините
Божидар Митрев - сърцат и добър вратар, но явно с времето се поболя от звездоманията... която неминуемо го провали срещу ЦСКА
Кирил Акалски - безмислен трансфер за Левски, по-скоро иницииран от Ясен Петров, които търсеше начин да прибере нечищко от комисионни... Поредният играч съден за хулигански прояви - явно Мустака си ги обича тези...
Пламен Илиев - кадърно и амбициозно момче, дано столицата и батковците не го провалят - очертава се титуляр за пролетта!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 мар 2011 15:36

Абе колкото и да са боклуци тия от тема спорт има и доста истина. Не може след всяка грешка да сменяме вратаря. Тва не е нормално, а ние този сезон точно тва правим. А дано поне сега Гонзо и Ясен, вземат та се кротнат с Пламен Илиев и да започнат да го налагат като титуляр.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 12 мар 2011 15:57

Ама вие "тъп спорт" за медия ли я смятате? Отдавна този вестник се е превърнал в един жълт боклук.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

tolkata
Контакти:

Мнениеот tolkata » 12 мар 2011 16:21

и какъв любимец ни е този некадърник ? Като прави всеки мач грешки да го махат, притрябвал ни е още 1 некадърник в отбора..

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 мар 2011 16:28

Captain Stottlemeyer написа:
storm написа:Този проклет вестник тема спорт съм си го купувал точно 1 път по принуда и бях толкова погнусен от всичко написано там, че го хвърлих на 2-ата страница..

П.П. Иначе съвсем сериозно: Този "вестник" представлява купчина изхабена хартия.

+1

Някъде на изречението, че ЛЕВСКИ един вид не давали шанс на начите момчета за изява за сметка на Дембеле....... :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 12 мар 2011 16:34

Captain Stottlemeyer написа:

Прав си колега,става само за тоалетна хартия,някъде в гората,ако си на излето :lol: :lol: :lol:
Един колега каза,че трябва да се налага Пламенчо и аз така мисля,надявам се само Батков и другите да не го провалят,ИМА ОГРОМЕН ТАЛАНТ!!!Но...и аз съм се убедил напоследък,че скапваме някои футболисти...дано Пламен не е от тях,изключително симпатично и кадърно момче,УСПЕХ!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Върни се в “Левски”