Бивши сини играчи - бъдещи сини треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Бивши сини играчи - бъдещи сини треньори

Мнениеот NIKSANA » 02 мар 2011 14:36

Здравейте,
интересно ми е какво мислите за бившите играчи на отбора като: Митко Иванков, Елин Топузаков, Димитър Телкийски, Христо Йовов(настоящ), Седрик Бардон и други(може да пропускам някой).
Та мисълта ми е кои от тези играчи смятате, че могат и ще са добри треньори в бъдещето?
Кой ще е най- подходящ за Левски според вас!?
Зная, че въпросите ми са адски хипотетични, но пък всеки си има мнение!!!!
Аз лично винаги съм мислел, че топчо ще е играещ помощник треньор в края на кариерата си в Левски и ще поеме отбора сле 2 години на подобна длъжност и ще постигне найстина добри резултати. Някак си този човек ми се вписва в тази идея заради хъса му, винаги съм смятал, че е бил организатора на терена(от към колектив) и със сигурност разбира от футбол!
Какво мислите вие?????????????
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Бивши сини играчи - бъдещи сини треньори

Мнениеот Tommi » 02 мар 2011 14:39

Преди малко в една друга тема написах, че най-подходящият треньор за Левски (не само от легендите на отбора) е Седрик Бардон. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 02 мар 2011 14:40

Tommi написа:Преди малко в една друга тема написах, че най-подходящият треньор за Левски (не само от легендите на отбора) е Седрик Бардон. 8-)

да и тъй като там не беше мястото да започвам дискусията за това..реших да пусна тази тема, защото освен теб съм сигурен, че има още мнения :)..
а защо мислиш така?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2011 14:45

Добър играч респективно не означава добър треньор, а примерите са адски много.
;)
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 02 мар 2011 14:50

Аз съм за Седрик Бардон!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 мар 2011 14:53

Tommi написа:Преди малко в една друга тема написах, че най-подходящият треньор за Левски (не само от легендите на отбора) е Седрик Бардон. 8-)

От изброените опеределено Бардон е кандидат номер 1. Футболист, минал през френската школа, определено знае и има какво да покаже на нашите лекета. Единственото, което е притеснително, че е възпитан човек, а на нашите звезди им трябва някой да им скърца със зъби 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 мар 2011 14:55

NIKSANA написа:

да и тъй като там не беше мястото да започвам дискусията за това..реших да пусна тази тема, защото освен теб съм сигурен, че има още мнения :)..
а защо мислиш така?

Защото французинът е над повечето футболисти и "футболни личности" в България в много отношения и може би най-вече в тактическата грамотност - просто я разбира тази игра. На терена играеше интелигентно и си мисля, че е способен и до терена да работи интелигентно. Освен това ми изглежда, че е човек, който е способен да постави някакви цели и ясно и точно да определи начините и средствата, чрез които да се постигнат.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 мар 2011 14:59

Айде да не си правим експерименти с най-големия клуб в България! На този етап е нужен доказан треньор!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 мар 2011 15:00

PFC Litex написа:Добър играч респективно не означава добър треньор, а примерите са адски много.
;)

Примерите са най-вече с добри (талантливи) играчи, А Бардон, например, е напълно възможно да се справи с треньорските задължения не защото беше добър футболист, а по-скоро защото притежава определени човешки и лидерски качества.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 02 мар 2011 15:05

Tommi написа:
PFC Litex написа:Добър играч респективно не означава добър треньор, а примерите са адски много.
;)

Примерите са най-вече с добри (талантливи) играчи, А Бардон, например, е напълно възможно да се справи с треньорските задължения не защото беше добър футболист, а по-скоро защото притежава определени човешки и лидерски качества.

добре де иванков и топчо не са ли лидери?

Върни се в “Левски”