- Беше в Тотнъм, отборът, който изстреля в звездната орбита Бербатов, беше на проби в Ливърпул, също един уникален отбор с много фенове. Как се чувстваше там?
- Чувствах се много добре, много радостен и щастлив. Това е нещо, което рядко се случва в България. Много малко имат шанс да отидат там и се радвам, че съм този, който беше там на проби, и който се е докоснал до английския футбол.
- Как стана така, че проведе проби, че те поканиха и в Тотнъм, и в Ливърпул?
- Наблюдавали са ме в продължение на година и половина и след това решиха да ме извикат на проби. Бях там, даже вкарах гол за дублиращия отбор на Тотнъм. А след това, като се прибрах, след три дена веднага ме извикаха и за Ливърпул.
- Къде се чувстваше по-добре? Кое те впечатли повече – Ливърпул или Тотнъм?
- Тотнъм определено. Там се работи по-професионално и самият футбол повече ми допадна.
- Бербатов е номер 1 в момента в Англия. Усети ли всичко това?
- Не знам. Знаят всички кой е Бербатов.
- Към теб имаше ли по-специално отношение?
- Не, нормално всичко.
- Играеш точно на поста, на който играе и Димитър Бербатов, един от най-дефицитните постове във футбола – типичен таран.
- Да. Бербатов е футболистът, на който се опитвам да наподобявам. Опитвам се да играя като него. Футболист с много качества и световна класа.
- След като приключиха пробите в Тотнъм и Ливърпул какво беше впечатлението на хората, които те пробваха? Остана ли уговорка за допълнителни проби?
- Тотнъм ме харесаха, даже трябваше следващия месец пак да се връщам. Но не знам какво стана, сега напролет може би пак ще ме наблюдават и ще видим.
- В момента имаш ли някой мениджър, който да работи с теб?
- Не. Искам да остане в тайна.
- Ти проведе и първата част от подготовката с първия отбор на Левски. Как мина тя? Какви са впечатленията на Гонзо, на Ясен Петров?
- Мъжкият футбол, първият отбор е много по-високо ниво, различно от юношеския футбол, определено. Радвам се, че бях с тях. Това беше нещо като опит за мен. Натрупах опит с тях и мисля, че впечатленията са добри, доколкото знам.
- Какво казаха? Ще ти дадат ли шанс да играеш и при мъжете, още повече, че все по-рядко и по-рядко деца от родните школи намират място в мъжката гарнитура, представителна в съответния отбор. В момента точно централният нападател Дембеле е идол на феновете. Очакваш ли и ти скоро едно призвание, включване в мъжкия отбор? Какво ти казаха?
- Надявам се. Това е една моя мечта. Но ако работя усърдно и ако продължавам така, надявам се да ми дадат шанс.
- Все пак не остана ли някаква конкретна уговорка?
- Не, засега не. Засега няма нищо.
- В момента пред теб в личен аспект какво предстои?
- Надявам се да заиграя в мъжкия отбор. Ако имам шанс да замина за чужбина, още по-добре.
- Каза, че очакваш ново обаждане от Тотнъм. До кога може да стане това?
- Ами чувал съм само, не е нищо конкретно. Но напролет най-вероятно ще има хора, които ще ме наблюдават.
- Сините фенове те харесват. В заключение на нашето интервю какво ще пожелаеш на тях конкретно и на всички твои връстници, които играят футбол, пък и на феновете от България? Ти си една от най-големите надежди на българския футбол.
- На феновете мога само да пожелая да подкрепят отбора, както го правят досега, през всичките тези години. И дано Левски да стане шампион тази година, надяваме се всички както аз, така и феновете. За футболистите нека всички работят усърдно и всички имаме мечти да станем футболисти, много малко успяват, но божа работа.
- Благодаря ти, успех!
- Мерси!
това е интервю с младежа,а аз споделям моята загриженост и притеснение.
Това момче ще облече ли синята мъжка фланелка или ще имаме поредния -примерно Ивелин Попов.Да знам много коварна и тежка е темата за тези юноши,ама в крайна сметка ние ги правим футболери а те после ни ,,шият,, в мачовете.Аз не искам БГ-Меси от Жак аз искам да дойде новия Домовчийски-ето това искам.И се моля на Господ дано Ясен е видял таланта на момчето и да убеди Гонзо да го привика.Да ги пита човек защо взеха стълба Антонов в Кипър а него го оставиха.Гонга писаха че имал мачове с юношеския национален ама май не е истина след като вчера е играл за Левски старшата.
Дано това момче успее.
БГ-таланта-Жак Коен!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БГ-таланта-Жак Коен!!!
LEVSKI_FOREVER
- MagicMoments
- Контакти:
Re: БГ-таланта-Жак Коен!!!
Е дано го видиме с екипа на Тотнъм това момче има потенциал да се превърне в по-добър играч дори и от Бербатов. 

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
- bigbonusprize
- Контакти:
Абсолютно подкрепям мнението на Златан. Миро Антонов си е доказано посредствен футболист. И аз лично виждам много повече смисъл да се залага на юноши. Дано Ясен е забелязъл този юнак! Дано и Гонзо чете форумите от време на време 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- ralimavridov
- Контакти:
Много добре знаете,че в Левски и ЦСКА никога няма да се разчита предимно на юноши.Това са "мелачки" на футболни таланти.Те винаги искат моментални резултати.Никой не чака там да се развива потенциал и т.н.Най-пресния пример е с Б.Табаков.И той беше голяма надежда,но нещо май...Друг е въпроса,че се губи връзката някак си м-ду старшата и мъжете.Момчетата играят по един начин при деца,юноши,старша и в един момент нещо се пречупва когато влязат при мъжете.Това е проблем почти на всички отбори в България.
За това момче се чува от доста време вече и мисля, че е редно да му се даде път в мъжкия отбор.
Ние (в БГ) чакаме тия младежи да станат на по 22-3 години, а в големите първенства на тази възраст са вече завършени футболисти. Трябва да се пускат за да трупат опит.
Вижте например Кели, Донжо Шелви и Джей Спиърънг (май така се казваше) от Ливърпул. Ами Томас Мюлер и Холгер Бадщубер? На по 21 години и само за един сезон станаха титуляри на световното за Германия... (единия дори стана гол майстор).
Разбирам, че разликата е от земята до небето, но на фона на нашето първенсто, все пак може да им се дава по-често шанс.
Останал съм с впечатлението, че Ясен обича да налага млади футболисти или поне да ги пробва и ако зависеше от него, много момчета биха получили шанс в по-леките мачове. Като че ли обаче Гонзо гледа си върже гащите дори и срещу по-слабите отбори, за да не стават грешки.
Ние (в БГ) чакаме тия младежи да станат на по 22-3 години, а в големите първенства на тази възраст са вече завършени футболисти. Трябва да се пускат за да трупат опит.
Вижте например Кели, Донжо Шелви и Джей Спиърънг (май така се казваше) от Ливърпул. Ами Томас Мюлер и Холгер Бадщубер? На по 21 години и само за един сезон станаха титуляри на световното за Германия... (единия дори стана гол майстор).
Разбирам, че разликата е от земята до небето, но на фона на нашето първенсто, все пак може да им се дава по-често шанс.
Останал съм с впечатлението, че Ясен обича да налага млади футболисти или поне да ги пробва и ако зависеше от него, много момчета биха получили шанс в по-леките мачове. Като че ли обаче Гонзо гледа си върже гащите дори и срещу по-слабите отбори, за да не стават грешки.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- south_division
- Контакти:
Очаквам добри игри от Горанов, ако му се дава шанс. А за Коен не знам имаше преди и един израелец в Левски. Пак така се говореше, но не станаха нещата. Но разберете прекалено много шенс в отбор като Левски не може да се дава. Все пак се гонят цели , хора като Балтанов, Огнянов по колко години стоят резерви. Или излизаш и играеш или си заминаваш, най много един полусезон и това е. Шанс се дава в Беласица и Малеш.
В България има много таланти,но не всеки става спортна звезда.
За 6-7год.от школата излязоха само Домовчийски, Гаджев и до някъде Миланов.
Гаджев беше по Гърция а И. Попов по Холандия за малко
Забравих Н.Михайлов
Забравих Н.Михайлов

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Колкото по бързо ВСЕКИ ЕДИН български талант се махне от джунглата български футбол, толкова по добре за него.Както се изрази един колега в по горен пост, ние тука имаме за "млади таланти" мъже на по 20-23 години и тепърва ще ги интегрираме в мъжкия футбол.Това не са вече "млади таланти" а "нереализирани таланти".
Успех на Коен!
Успех на Коен!
- metodito
- Контакти:
south_division написа:хора като Балтанов
Бивш капитан на младежкият национален отбор, резерва в клубния си отбор. Според мен Балтанов е супер футболист, но някой даде ли му шанс да започне титуляр в 7-8 мача подред. И защо никой не го пусна напред. Дърпаха го назад и го пускаха, за да запълва дупки. И Велев, и Вуцов, и Ратко и Ясен пренебрегваха школата нарочно! Донякъде ги оправдавам. От тях се искат бързи резултати. След третата загуба, на Батков може да му докривее и да ги остави без работа, но да вземаш на кило някакви недоказани футболери. Ясен залага цял полусезон на Иванов. Еми не става, бе! Тъп ли е Ясен?! Да пробва някой младеж! В средата какви ли еквилибристики не прави. Отново: пусни някое дете да поиграе 20-ина минути. Кой знае?! Може да е следващият Бижутер. Ако не стане, няма да го пускаш.Дани Младенов в някои мачове, никакъв го нямаше. Ма, не.
И аз мисля, че за Коен ще е по-добре бързо-бързо да се махне от тинята на А група.Кой знае Гаджев къде щеше да е сега,ако не бе пратен в Гърция.
mikata написа:За 6-7год.от школата излязоха само Домовчийски, Гаджев и до някъде Миланов.
Забравих Н.Михайлов
Бих добавил Коприваров, който сам си вкара автогол и Балтанов на когото не му се даде реален шанс. Както казах да бъде налаган дълготрайно като титуляр. Мъри, в тази връзка работеше много по-правилно. И Живко и Домо в началото бяха несигурни, но Мъри явно беше видял нещо в тях и...