Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Мнениеот forzajuve » 28 окт 2010 21:30

В двата най-важни мача за годината с Цска и Литекс, показа какво нетрябва да притежава един лидер.Когато отбора имаше нужда от истински лидер,той показа,че не става за такъв.Винаги след всеки мач взима всичко като на майтап и не поема своята отговорност.Заради него треперехме да не загубим спечелен мач със Цска,а поведението му на последния мач със Литекс е без коментар.Черния хумор, който показва след всеки мач в интервютата са доказателство,че щом лидерът на един отбор взема всичко на майтап,какво да говорим за всички останали.Капитан в Левски трябва да е или човек, който си оставя душата на терена,като Дембеле или лидер от ранга на Кривия.Според мен Ясен Петров прави грешка,като забрави последните мачове именно Кривия,а той само със своето присъствие може да извади отбора в най-трудния момент.Пример за това е най-вече мача със Гент.Дано всичко със Бижутера е ок,и когато той е на терена, също заслужава капитанската лента.Единствените които могат да са истински капитани на Левски са Бижутера,Кривия и Георги Петков."Спечеления мач със Литекс изцяло трябва да лежи на съвестта на Гаджев".Горко на младите ни таланти,ако взимат пример от батковците си.Дано Ясен и Гонзо вземат бързи мерки и да дадат лентата на човек,който знае какво е ред на терена и най-вече да има уважението и страха на всички играчи на терена.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гаджев незаслужава да е капитан на Левски!

Мнениеот deepblue1963 » 28 окт 2010 21:34

Нито с играта си,нито с поведението си(най-вече) не заслужава да бъде капитан.Независимо,че не е "левскар",Сержиньо Грийн е с повече "аргументи"за капитанската лента(мое мнение).И с играта си и с отговорното си поведение на терена.Помня мача,в който Гаджев остави отбора с 10 души след абсолютно тъпа симулация за дузпа!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!

Мнениеот forzajuve » 28 окт 2010 21:41

Щом си мислиш,че Кривия,Бижутера и Георги Петков по-малко заслужават,ок.Аз не съм против Гаджев,а с поведението си последните мачове показа,защо нетрябва да е капитан.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 28 окт 2010 21:43

forzajuve написа:Щом си мислиш,че Кривия,Бижутера и Георги Петков по-малко заслужават,ок.Аз не съм против Гаджев,а с поведението си последните мачове показа,защо нетрябва да е капитан.

+1
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 21:43

Престанете да се изживявате на треньори, има хора които си знаят работата Гонзо и Ясен. Какво ли ви обяснявам вие сте фенове на победите и успехите.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 21:44

forzajuve написа:Щом си мислиш,че Кривия,Бижутера и Георги Петков по-малко заслужават,ок.Аз не съм против Гаджев,а с поведението си последните мачове показа,защо нетрябва да е капитан.

Гонзо и Ясен решават. От нас се очаква подкрепа. Като не ти харесва гледай Реал Мадрид и толкоз.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 окт 2010 21:46

Levskar_90 написа:Престанете да се изживявате на треньори, има хора които си знаят работата Гонзо и Ясен. Какво ли ви обяснявам вие сте фенове на победите и успехите.

Еми не съм фен на тъпите картони,на безбройните "сватбарски" шутове,на постоянното изпускане на човека си,след което защитата трябва да се справя и т.н.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 28 окт 2010 21:47

Прав си. Гаджев е селяндур. Заедно с Минев и Урсула да бегат надалече. Немаме нужда от боклуци в отбора. Чакахме го 1 година да оздравее, всеки мислеше, че ще е най-добрия, а то кво... Една атака не може да спре, да не говорим да организира нещо... Па с тия сватбарски удари, най-много да спечели 10000 лева на Еврофутбол за шут от центъра...

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 28 окт 2010 21:49

Абе много сте смешни някои от вас! Сега като изкарахме 1 загуба и почнахте да говорите тоя не ставал, ония не ставал. Ами като си по-добър от него отиди да играеш бе ! Ако същия този, който в момента го плюеш и вкара победния гол срещу Лил на 4 ноември какво ще говориш бе?
Последна промяна от LSFC 1914 на 28 окт 2010 21:51, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 21:50

deepblue1963 написа:
Levskar_90 написа:Престанете да се изживявате на треньори, има хора които си знаят работата Гонзо и Ясен. Какво ли ви обяснявам вие сте фенове на победите и успехите.

Еми не съм фен на тъпите картони,на безбройните "сватбарски" шутове,на постоянното изпускане на човека си,след което защитата трябва да се справя и т.н.

Е и, ти какво очакваш 30 победи в А група. Имам един въпрос: Ако отбора е мега слаб и изпадне във Б група още ли, ще си му фен, и играе още по зле ??? Тогава ще се види кой подкрепя Левски. Аз съм от Варна и няма как да присъствам на всеки мач, а вие шопите имате честта, но при първия неуспех 500 човека на стадиона, защото вие сте не осъзнати фенове. Не сте фенове на Левски, ами на титлите му.
Последна промяна от Levskar_90 на 28 окт 2010 21:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”