Левски и 7дни спорт

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Левски и 7дни спорт

Мнениеот Hristos » 05 окт 2010 15:15

Чувъл съм че вестник "7дни спорт" имат нещо против Левски.Някой може ли да ми каже има ли нещо такова и да ми рязасни историята?
САМО ЛЕВСКИ!!!

dodo7271
Контакти:

Re: Левски и 7дни спорт

Мнениеот dodo7271 » 05 окт 2010 15:17

Зависи от настроението на собственика. Миналия сезон направо ни разкатаха от критики, този сезон са подхванали ЦСКА. Медиите искат кръв.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2010 15:19

Общо взето и те са в кюпа на медиите, които пишат каквото се продава, пък дали е истина, няма значение. Миналата година бяхме интересни ние, сега са ЦСКА, както дойде. Иначе преди бяха единствения вестник, дето си заслужаваше стотинките, сега и те го обърнаха на простотии.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 окт 2010 15:35

Доколкото знам Ю.Москов е славист.Ако това има,изобщо,някакво значение.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 05 окт 2010 15:50

Добре де те 7 дни спорт нямяха ли нещо дъщерно със Стандарт по едно време за Стандарт си знаете чии интереси обслужва.

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 05 окт 2010 15:54

deepblue1963 написа:Доколкото знам Ю.Москов е славист.Ако това има,изобщо,някакво значение.

Това е списък на журналистите от "7 дни спорт" и техните пристрастия според една анкета на Агенция БЛИЦ от м. септември, 2008 г. Признавам си, не съм си правил труда да го актуализирам. :)
7 ДНИ СПОРТ

Юлий МОСКОВ - Славия, Рома
Катерина МАНОЛОВА - ЦСКА, няма
Станил ЙОТОВ - Берое, Арсенал
Красимир ГЕОРГИЕВ - ЦСКА, Арсенал
Надежда КЪРЛИКОВА - Славия, Партизан (Белград)
Георги ДИМИТРОВ - Левски, Манчестър Юнайтед
Христо СЪБЧЕВ - Левски, Манчестър Юнайтед
Иво ЦУКЕВ - ЦСКА, Манчестър Юнайтед
Добромир ДОБРЕВ - Левски, Челси
Арам ПОТУРЛЯН - ЦСКА, Арсенал
Цветан ЛАМБРЕВ - ЦСКА, Байерн
Ивайло МАНЕВ - ЦСКА, Рома
Иво КРЪСТЕВ - Левски, Милан
Румен МИНКОВ - Ботев (Пд), няма
Веселин КАРАИВАНОВ - Левски, няма
Ася АСЕНОВА - Левски, няма
Иван ДОНКОВ - няма, Милан
Илия ИЛИЕВ - няма, Ливърпул
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 05 окт 2010 15:58

Xanko написа:Добре де те 7 дни спорт нямяха ли нещо дъщерно със Стандарт по едно време за Стандарт си знаете чии интереси обслужва.

Добре де, ти като искаш да вярваш, че 7 дни спорт е левскарки вестник, си го вярвай, не ни пречиш. Но е добре да четеш повече и да знаеш кой кой е в медиите, иначе излиза, че си глупак. 7 дни спорт беше свързан със Стандарт до 2001-а година. Оттогава нямат нищо общо. Вестник "Тема спорт" е СОБСТВЕНОСТ НА ЦСКА, но за това си мълчиш, естествено.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 05 окт 2010 16:05

dodo7271 написа:
Xanko написа:Добре де те 7 дни спорт нямяха ли нещо дъщерно със Стандарт по едно време за Стандарт си знаете чии интереси обслужва.

Добре де, ти като искаш да вярваш, че 7 дни спорт е левскарки вестник, си го вярвай, не ни пречиш. Но е добре да четеш повече и да знаеш кой кой е в медиите, иначе излиза, че си глупак. 7 дни спорт беше свързан със Стандарт до 2001-а година. Оттогава нямат нищо общо. Вестник "Тема спорт" е СОБСТВЕНОСТ НА ЦСКА, но за това си мълчиш, естествено.

Сега пич мерси за комплимента аз от левскари не се обиждам, но тук се пита има ли нещо 7 дни спорт срещу Левски и аз отговарям, че имаше нещо общо със Стандарт и не се знае като са се разделили как и в кави отношения са се разделили, а за Тема Спорт не съм казъл не щот крия дреме ми чий е, а просто щото тук ставаше дума за 7 дни спорт.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 05 окт 2010 16:27

Всъщност,освен че е славист,не знам дали Москов не е про-СС.Това вече има огромно значение в отношението към Левски(справка-ДБ).
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 05 окт 2010 16:38

Аз от хора, има ги в цитираната колонка по-горе, знам, че когато Москов и Батков се срещнат, в зависимост от изхода на срещата, зависи и какво ще се пише за Левски, добро или лошо....разликата е, че за ЦСКА винаги трябва да е с негативен отенък, пак казвам, знам го от хора които все още работят там...Специално за миналата година имаше период в който бяха много язвителни...и всичко приключило след посещение на Батков, всеки сам да си прави изводите, то горе-долу във всички медии май се работи така.

Върни се в “Левски”