Станислав Ставров върнат тихомълком в А група

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

levskarin
Контакти:

Станислав Ставров върнат тихомълком в А група

Мнениеот levskarin » 14 сеп 2010 20:29

Помните ли съдията Станислав Ставров от Великотърновската съдийска "мафия", който закла Левски миналата година във Варна? Той след този гаф и гавра с Левски и дори с който и да е отбор трябва никога да не помирисва терен и свирка във футбола? Уви!? Какво четем днес:
КАЛИАКРА /Кав/ - ПИРИН - БЛАГОЕВГРАД /Бл/
СТАНИСЛАВ СТАВРОВ ВТ, ГЕОРГИ СЛАВОВ Пл, ГЕОРГИ ДОЙНОВ ВТ, 4-ти ЦВЕТАН КРЪСТЕВ Вн
Е, и ако това не е гавра с футбола, здраве му кажи.
Докато има такива съдии ще има да падаме от Черна гора още 100 години.
Това е един изключително слаб съдия, ама изключително слаб, но явно има добри покровители. Гледал съм му и други мачове и смея да застана твърдо зад думите си. Той даже и на външен вид няма стойка на съдия - изглежда като пълничко момченци от прогимназията!
А в същото време един уникален съдия като съдийски качества в лицето на Момчил Врайков го извадиха от съдийството(държа да подчертая, че не съм му адвокат).

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Станислав Ставров върнат тихомълком в А група

Мнениеот crap » 14 сеп 2010 20:36

Ако вие бяхте заклани срещу ЧМ, то ние бяхме заклани, препикани, запалени, пак заклани, пак запалени, изядени, изсрани, изядени, заклани, препикани и запалени...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 14 сеп 2010 20:40

С какво са ти виновни съдиите, че падаме от Черна Гора? Моля те отговори ми.

koi4i

Мнениеот koi4i » 14 сеп 2010 20:40

crap написа:Ако вие бяхте заклани срещу ЧМ, то ние бяхме заклани, препикани, запалени, пак заклани, пак запалени, изядени, изсрани, изядени, заклани, препикани и запалени...

На вас не ви трябва помощ, за да сте такива.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 сеп 2010 20:42

koi4i написа:
crap написа:Ако вие бяхте заклани срещу ЧМ, то ние бяхме заклани, препикани, запалени, пак заклани, пак запалени, изядени, изсрани, изядени, заклани, препикани и запалени...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 сеп 2010 20:44

koi4i написа:

Ти пък да не си на Цола племенника, че знаеш?!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 14 сеп 2010 20:46

baltimore написа:С какво са ти виновни съдиите, че падаме от Черна Гора? Моля те отговори ми.

Става въпрос за Черно Море - Левски (4:1), мач за купата.
Просто съдията направи много фрапиращи грешки - отменен редовен гол, спестени поне 3-4 червени картона (за Маркес и за цялата скамейка на Левски).
Некадърен. Няма място в спорта.
Последна промяна от Dobri на 14 сеп 2010 20:50, променено общо 1 път.

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 14 сеп 2010 20:47

Ами като са такива пада нивото на футбола-занимаваме се повече със съдийството, вместо да се съсредоточим върху играта. За да е силен един футбол трябва и съдийството да е такова.
А иначе, кажи ми честно - става ли нещо от този Ставров като съдия?
Пак ти казвам - него знам какъв е в живото- може да е добро и възпитано момче, но като съдия - не нула, ами минус 1.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 сеп 2010 20:49

Преди 2 дни писахте, че цесекарите само са се оплаквали от съдиите и не си гледат играта, а сега левскари се оплакват от съдия
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 сеп 2010 20:56

Абе син философ я ми кажи ти въобще събличал ли си се някога освен по физкултура?
Питам и друго - знаеш ли за колко време се изгражда един футболист или един съдия, колко воля и енергия струва това, колко труд се влага? И какво искаш, ей така да му отрежат ритуално главата на човека само за да ви е кеф и да спите спокойно ли? Не ви ли стигна, че една година не помириса "А" група, а лаете и за още?

Ама преди да почнеш да ми философстваш в отговора ми отговори знаеш ли за колко време се изгражда един съдия, иначе въобще не си прави труда.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Левски”