Йовов аут до нова година?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

levskifenka
Контакти:

Йовов аут до нова година?!

Мнениеот levskifenka » 10 сеп 2010 11:49

Халфът на Левски Христо Йовов ще пропусне мачовете до края на годината. Той има разкъсване на мускулни влакна, а след преглед в Германия лекарите са разпоредили да почива между 6 и 8 седмици. Чак след това Йовов ще започне леки тренировки. Новината шокира старши треньора Ясен Петров, който остана само с двама вътрешни халфове - Сержиньо Грийн и Владимир Гаджев.

Йовов получи травмата в реванша с Калмар в Лига Европа на 5 август. Оттогава той игра само в реванша с АИК, като остана на терена до 76-ата минута. Контузията му обаче се обостри след тази среща и ръководството на Левски го прати на преглед в Германия.

Както е известно, халфът мина лечение и при сръбкинята Мариана Ковачевич, която се слави с уменията си да вдига играчите като с магическа пръчка.

Не видях да има такава тема...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Йовов аут до нова година?!

Мнениеот Tommi » 10 сеп 2010 11:54

Още преди мача срещу АИК казах, че Йовов трябва да играе само ако е възстановен на 100%. Явно не е бил възстановен и сега става много неприятно както за него, така и за отбора :( Не трябва да се рискува здравето на някой футболист, независимо от важността на даден мач :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 сеп 2010 12:08

е, Гонзо не разбра ли, че най-важното е здравето на играчите....... :evil: :evil: :evil:
[center]Изображение[/center]

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 10 сеп 2010 12:10

След "супер лечение" при Величкович се случи фаталната травма на Гонзо,сега Йовов.Когато Йовов влезе срещу АИК,знаех,че това ще се случи.Жалко!

koi4i

Мнениеот koi4i » 10 сеп 2010 12:11

Имаме Балтанов, който може да е резерва на Грийн, който е уникален за България и тепърва ще разкрие качествата си.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

agresor
Контакти:

Мнениеот agresor » 10 сеп 2010 12:12

EДИН КУЦ КОН ПО МАЛКО !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 сеп 2010 12:13

Е това е майтап :

В ЦСКА чакат 15 000 на дербито срещу Литекс

Сериозен оптимизъм относно това колко фенове ще дойдат на стадиона за дербито срещу шампиона Литекс цари в щаба на ЦСКА. Шефовете на клуба драстично намалиха цените на билетите преди сблъсъка с "оранжевите" и това явно е сред причините в лагера на 31-кратните шампиони да очакват голям наплив на фенове за двубоя. В оптимизма преди дербито се включи и наставникът на "червените" Гьоре Йовановски, който заяви, че разчита много на подкрепата на феновете.

"За мен е много важно хората да дойдат на стадиона. Едно е да играем пред 2000 души, съвсем друго е, когато на трибуните има 15 или 20 хиляди. Срещу Литекс очаквам 15 000 да ни подкрепят и заедно да постигнем успех в този мач, защото победите в такива дербита се печелят и от публиката", коментира Йовановски.

Македонецът не изрази никакви притеснения от очертаващото се топло посрещане към наставника на Литекс и бивш треньор, футболист и президент на ЦСКА Любо Пенев. "Той е легенда на ЦСКА и е нормално името му да се скандира от феновете. Надявам се и аз, ако остана в клуба поне една година, да имам честта името ми да се скандира от привържениците. Засега съм тук само от три седмици", каза македонецът.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 сеп 2010 12:17

Avanti_Ragazzi написа:Е това е майтап :

В ЦСКА чакат 15 000 на дербито срещу Литекс

Сериозен оптимизъм относно това колко фенове ще дойдат на стадиона за дербито срещу шампиона Литекс цари в щаба на ЦСКА. Шефовете на клуба драстично намалиха цените на билетите преди сблъсъка с "оранжевите" и това явно е сред причините в лагера на 31-кратните шампиони да очакват голям наплив на фенове за двубоя. В оптимизма преди дербито се включи и наставникът на "червените" Гьоре Йовановски, който заяви, че разчита много на подкрепата на феновете.

"За мен е много важно хората да дойдат на стадиона. Едно е да играем пред 2000 души, съвсем друго е, когато на трибуните има 15 или 20 хиляди. Срещу Литекс очаквам 15 000 да ни подкрепят и заедно да постигнем успех в този мач, защото победите в такива дербита се печелят и от публиката", коментира Йовановски.

Македонецът не изрази никакви притеснения от очертаващото се топло посрещане към наставника на Литекс и бивш треньор, футболист и президент на ЦСКА Любо Пенев. "Той е легенда на ЦСКА и е нормално името му да се скандира от феновете. Надявам се и аз, ако остана в клуба поне една година, да имам честта името ми да се скандира от привържениците. Засега съм тук само от три седмици", каза македонецът.

А това какво общо има с контузията на Йовов :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 10 сеп 2010 12:19

Извинете ме.Не Величкович е лечителката,аМариана Ковачевич.

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 10 сеп 2010 12:20

agresor написа:EДИН КУЦ КОН ПО МАЛКО !

Защо ли не напуснеш форума, да има и един идиот по-малко.

Върни се в “Левски”