Относно Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Относно Левски

Мнениеот dimachko » 30 авг 2010 16:54

здравейте на всички от мен...преди малко четя статията в гонг за пристигането на новия играч в Левски - Солари на аерогарата и неговото интервю и ми направи голямо впечатление,той е споделил,че Грийн му е казал да идва максимално бьрзо,защото в този отбор е много купон(да си припомним,че Грийн доиде по препорька на Мюлдер по индентичен начин а и двамата доста бьрзо се развихриха в Син Сити с уискита и наргилета)...Вьпросьт ми е ,вие как смятате това професионално отношение ли е от страна на клуба за тези неща,да найстина пьрвите двама холандци са класа,но на мен пародоксално ми звучи всичко това...все едно се сьбира стара компания и ще ходи да купонясва...ако е така няма да е лошо да викнат Робен и Шнайдер,тайфата да е пьлна :lol: разбира се шегувам се с последното,но найстина ми се струва някак си парадоксално и си мисля,че догодина при евентуално НЕ ВЛИЗАНЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА,може да доведе до пьлен крах и тежка криза в отбора...знам че е далече това,но всички ние виждаме,че отбора ни се приготвя точно за там и дано успее стискам палци !!! интересно ми е да чуя вашето мнение по вьпроса и моля червената аудитория да не си избиват комплексите в тази тема с нападки и подигравки,все пак си мисля,че в момента не са в позиция много много да си отварят устите.Благодаря предварително !

Rodn1

Re: Относно Левски

Мнениеот Rodn1 » 30 авг 2010 16:56

Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 30 авг 2010 16:58

както казах далече е,но това е явната цел

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 авг 2010 16:59

Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!

Мислиш, че няма ли? :?:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 авг 2010 16:59

dimachko написа:здравейте на всички от мен...преди малко четя статията в гонг за пристигането на новия играч в Левски - Солари на аерогарата и неговото интервю и ми направи голямо впечатление,той е споделил,че Грийн му е казал да идва максимално бьрзо,защото в този отбор е много купон(да си припомним,че Грийн доиде по препорька на Мюлдер по индентичен начин а и двамата доста бьрзо се развихриха в Син Сити с уискита и наргилета)...Вьпросьт ми е ,вие как смятате това професионално отношение ли е от страна на клуба за тези неща,да найстина пьрвите двама холандци са класа,но на мен пародоксално ми звучи всичко това...все едно се сьбира стара компания и ще ходи да купонясва...ако е така няма да е лошо да викнат Робен и Шнайдер,тайфата да е пьлна :lol: разбира се шегувам се с последното,но найстина ми се струва някак си парадоксално и си мисля,че догодина при евентуално НЕ ВЛИЗАНЕ В ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА,може да доведе до пьлен крах и тежка криза в отбора...знам че е далече това,но всички ние виждаме,че отбора ни се приготвя точно за там и дано успее стискам палци !!! интересно ми е да чуя вашето мнение по вьпроса и моля червената аудитория да не си избиват комплексите в тази тема с нападки и подигравки,все пак си мисля,че в момента не са в позиция много много да си отварят устите.Благодаря предварително !

Не беше ли Слори?? :?
Изображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 30 авг 2010 17:00

Къде па прочете, че е купон. И нека пият, ако могат да носят и да играят както до този момент, да пият и по 5л ако искат. И 94 нашите са пили и купонясвали, ама ги видяхме как играят, дори германците са се чудили...... Така че......
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 30 авг 2010 17:00

dimachko написа:както казах далече е,но това е явната цел

То такива "явни" цели имат още поне два , три отбора от А група ...

levskifane
Контакти:

Мнениеот levskifane » 30 авг 2010 17:01

Абе не си мисли че е слаб. Просто са му казали че тук е готино, има атмосфера.

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 30 авг 2010 17:01

сьжалявам за грешката,моля придьржайте се кьм темата

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 30 авг 2010 17:02

Cesc Fabregas написа:
Rodn1 написа:Станете шампиони пък тогава говори за Шампионската лига!

Мислиш, че няма ли? :?:

Без съдийско рамо ще сте извън тройката ...

Върни се в “Левски”